banner47

Özdilek'ten Cherokee Kazananlar Belli Oldu

Türkiye'de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri'nin 44’üncü yılına özel 4 adet 4x4 Jeep Cherokee kampanyasının talihlileri 11 Ağustos Salı günü Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde avm misafirleri, noter ve milli piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilen çekilişle belirlendi...

Özdilek'ten Cherokee Kazananlar Belli Oldu
banner3

30 Nisan – 5 Ağustos günleri arasında, Özdilek alışveriş merkezleri, hipermarketleri, departman mağazaları ve ev tekstil mağazalarından yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde verilen çekiliş kuponları ile dahil olunan “44. yılına özel 4 adet 4x4 Jeep Cherokee” kampanyasının çekilişi yoğun katılımla sonuçlandı.

Milli Piyango Eskişehir Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Eskişehir 1’inci Noter'den yetkililer huzurunda yapılan çekilişe toplam 578 bin 99 kişi katılım sağladı. Sinan Akçıl imza günü ve konser etkinliği ile gerçekleştirilen 4 Jeep Cherokee kampanyasının çekilişine Avm ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı anlar da yaşandı.

Noter ve  Milli Piyango Yetkilileri huzurunda, halkla açık olarak yapılan çekilişte  4 asil 4 yedek talihli belirlendi. Ayrıntılı çekiliş sonuçlarına www.ozdilek.com.tr ve www.faceboobk.com/ozdilek adresinden ulaşılabilir.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28