banner47

Vekillerden Belediyeye Ziyaret

Ak Parti Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu ve Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın Gemlik Belediyesi’ne gelerek Başkanvekili Gülşen Uslu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’yı ziyaret etti.

Vekillerden Belediyeye Ziyaret
banner3

Belediye Meclis Üyesi Ömer Uslu ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Örnek’in de yer aldığı ziyaret, samimi ve sohbet havasında düzenlenen toplantı ile renklendi.

Karacaali Gençlik Kampında ağırlanan Yeni Dünya Vakfı tarafından getirilen öğrenciler adına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın gıyabında Belediye çalışanlarına teşekkür eden Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesinin organize ettiği kamplardan övgüyle bahsettiler. Gemlik’te bulundukları süre içinde çok iyi ağırlandıklarını ifade eden Ergun Dağcıoğlu ve Sadettin Aydın, Gülşen Uslu ve Ahmet Avcı’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.Ziyaret sonrasında Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu, Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksü ve öğrenciler adına Belediye Başkanvekili Gülşen Uslu’ya vakıf amblemi işlemeli el yapımı ebruli hediye etti. Bu anlamlı ziyaret adına vekillere teşekkür eden Gülşen Uslu, Gemlik’te Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28