banner47

Eski Kaymakam Bilal Çelik Bursa'dan Ayrıldı

Antalya Vali Yardımcılığına atanan Gemlik'in eski kaymakamı, Bursa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Bilal Çelik eski İl Özel İdaresi çalışanları tarafından yeni görev yerine uğurlandı.

Eski Kaymakam Bilal Çelik Bursa'dan Ayrıldı
banner3

12.08.2010 tarihinde Gemlik ilçesi kaymakamlığı görevine 20.02.2012 tarihinde Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ataması yapılan Bilal Çelik son açıklanan İçişleri Bakanlığı Kararnamesinde ise Antalya Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Bursa'dan ayrılırken konutuna gelen eski İl Özel İdaresi çalışanları Bilal Çelik'i yalnız bırakmayarak Antalya'ya uğurladılar. Vali Yardımcısı Bilal Çelik"Bursa'da toplamda beş yıl hem Kaymakam,Özel İdare Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı olarak görev yaptım hizmet süremi tamamlamış oldum, şimdi Antalya Vali Yardımcısı olarak milletimize orada hizmet etmeye devam edeceğim, Bursa'da çalıştığım sürelerde çok sayıda dostumuz arkadaşımız oldu bunların içinde İl Özel İdaresi personelinin yeri hep ayrıdır, Bursa'daki son anlarımızda bizleri yalnız bırakmamanız geçmişte başarılı bir ekip olduğumuzu göstermektedir sizleri hiç unutmayacağız" açıklamasında bulundu, vedalaşmanın ardından Bilal Çelik eş ve oğluyla Bursa'dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28