banner47

Gemlikspor'un Yeni Yönetimi Transferlere Başladı

Gemlikspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada : "Sevgili Gemlik’liler 31 Temmuz 2015 tarihinde olağan üstü kongre ile göreve talip olup yetkiyi devraldığımız andan itibaren 1984 yılından bu güne kadar bir çok başarıya imza atmış olan ve 2014-2015 sezonunda da Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını göstermiş olan Gemlik Spor Kulübünün bugün ve yarınını şeffaf ,paylaşımcı,ilkeli ve uzun vadeli planlamalar yaparak hayata geçirmek için çalışmalara başladık." denildi...

Gemlikspor'un Yeni Yönetimi Transferlere Başladı
banner3

Bu süreç içerisinde oluşturulan yönetim kurulumuzun şeffaf ve paylaşımcı olmak konusunda tavrı kesin ve nettir. Bu tavırdan hareket ile kamuoyuna bildirmek isteriz; Gemlik Spor eski yönetimi ile yeni yönetimi arasında kulüp resmi evrak ve belgeleri ayrıca hesaplarının devri ve teslimi tamamen gerçekleşmemiştir.Görevi devraldığımız günden itibaren Eylül 2015 tarihinde startı verilecek olan Bölgesel Amatör Lig( BAL) Ligi çalışmalarına öncelikle yeni yönetim kurulumuzun görev dağılımını yaparak başladık. Aşağıda görev ve yetkileri bulunan arkadaşlarımıza ve Gemlik Spor’a hayırlı olmasınıI temenni ederim.

Görev Dağılımı

Başkan Cumhur AYDIN, İkinci Başkan Kazım GÜZEL, Genel Sekreter Güray ŞENTÜRK, Genel Kaptan ve Basın Sözcüsü Salim KARATAŞ, İdari Asbaşkan İbrahim AYDIN,Mali Asbaşkan Faik AVCI,Tesis Sorumlusu Mustafa YENİGÜNER, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Cenk OBUZ,Caner OZAN,Serhan ÇİLİNGİR olarak belirlendi.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise şöyle oluşturuldu; Hasan KESKİN,Ahmet ASLANKURT,Serdar ÖZAYDIN,Ceyhan GÜNDOĞDU,Ercan GÜLEÇ, Adnan KÜÇÜKYALÇIN,Hakan CİRİT, Ruhi KAVLAK,Polat BAYRAK,

Denetleme Kurulu ise Çetin ÇETİNAVCI başkanlığında ,Mehmet GÜR,İsmail ŞİRİN asil üyeliği ve İrfan GÜN,Şükrü DEVİREN,Alper ÖKTEN yedek üyeliğinde oluşturuldu.

Sürecin daha hızlı ve uzun vadeli planlar çerçevesinde gerçekleştirilmesi maksadı ile Halkla İlişkiler,Proje ve Reklam (ARGE ) Departmanı kurulmasına ve çalışmalarına Çetin ÇETİNAVCI,Mehmet GÜR,Şükrü DEVİREN koordinasyonunda başlanmasına karar verilmiş olup, Gemlik Spor Kulübünün ilk transferi için girişimler başlamış ve ilk olarak geçen yıl takımımızın BAL Ligine çıkmasında büyük rol oynayan Kaptan Abdullah APAK ile anlaşarak 2015-2016 lig startını vermiştir.

TRANSFERLER BAŞLADI

Ardından çalışmalara hızlı bir şekilde devam eden Gemlikspor yönetim kurulu 04 Ağustos 2015 tarihinde GemlikSpor tesislerinde görüştüğü Caner KAYAN,Bülent BAL,Özgür ÇETİNER ile bir yıllığına anlaşma imzalamıştır.

Futbolcu Geçmişleri

Caner KAYAN ;Kaleci,1984 Bursa doğumlu olup futbol hayatına 1998 yılında Bursaspor da amatör olarak başladı daha sonra 2003 yılında Yeşil Bursa A.Ş deprofesyonelliğe adım attı,2006 yılında Tarsus İdman Yurduna transfer oldu,daha sonra profesyonel futbol hayatına Kırıkhan Spor,Yeşil Bursa A.Ş, Altay Sporda devam eden ve 2014 yılında İnegöl Kafkas Gençlik Spora Dönüş yapmıştır.

Bülent BAL ;Stoper,1977 Bursa doğumlu olup profesyonel futbolcu olarak Bursaspor,Elazığspor,Dardanelspor A.Ş,Eskişehirspor,Diyarbakırspor,Kardemir Karabükspor,Göztepe A.Ş,ve son olarak da Bandırmaspor da futbol oynamış ve 2014 yılında Mudanyaspor ile Amatör futbola dönüş yapmıştır.

Özgür Çetiner; Ortasaha , 1981 Bursa doğumlu olup profesyonel futbolcu olarak Bursa Merinos A.Ş,İnegölspor,İstanbulspor,Kocaelispor,Marmaris Gençlikspor,Tarsus İdman Yurdu,Alanyaspor,Bandırma Spor,Ünyespor,Kırklarelispor da futbol oynamış ve 2014 yılında Yeni Çanspor ile Amatör futbola dönüş yapmış ve son olarak da Mudanyaspor da oynamıştır..

Gemlikspor Kulübü Başkanı Cumhur Aydın son olarak yaptığı açıklamada ; "Gemlikspor Kulübü olarak transfer çalışmalarımız tüm hızı ile devam etmekte olup şeffaflık ve paylaşımcılık ilkesi ile süreç tüm ayrıntıları ile aktarılmaya devam edilecektir."dedi...

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER