banner47

Beyhan Çalışkan Gemlikspor'da

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Gemlikspor, olağan üstü kongrenin ardından yeni hocasını da buldu. Profesyonel takımlarda uzun yıllar görev yapan Beyhan Çalışkan, Kırmızı-Beyazlı ekiple anlaştı.

Beyhan Çalışkan Gemlikspor'da
banner3

Bu sezon ilk kez mücadele edeceği ligde güçlü bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefleyen Gemlikspor, başkan Cumhur Aydın ve yönetim kurulunun yoğun çabaları sonunda tecrübeli teknik adam Beyhan Çalışkan’ı takımın başına getirdi.Yapılan görüşmeler sonunda uzun vadeli çalışma koşulları ve daha üst liglerde mücadele etme hedefinde olan Gemlikspor yönetiminin teklifini kabul eden deneyimli teknik adam Beyhan Çalışkan, transfer çalışmalarına da start verdi.

Gemlikspor’un artık daha üst liglerde mücadele etmesi gerektiğini söyleyen Çalışkan, “Başkan Cumhur Aydın ile birlikte genç dinamik ve heyecanlı yönetim kurulunun kabul ederek görevi kabul ettim.Uzun yıllardır üst ligleri hedefleyen Gemlikspor, artık bunu başarması gerekiyor. Yönetimi ile taraftarı ile ve güçlü Gemlik halkı ile bu sezon bunu başarmak istiyoruz. İnşallah çok çalışarak sezon sonu hedefimize ulaşacağız.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28