banner47

Alt Yapı Yatırımları Masaya Yatırıldı

Gemlik Belediyesi ve Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından düzenlenen, alt yapı yatırımları ve kurumlar arası kazı çalışmaları konulu istişare toplantısı Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Alt Yapı Yatırımları Masaya Yatırıldı
banner3

   Gemlik Belediyesi ve Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından düzenlenen, alt yapı yatırımları ve kurumlar arası kazı çalışmaları konulu istişare toplantısı Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Fen İşleri Müdürü Fatih Köse ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekibi ile işçilerinin katıldığı toplantıda, AYKOME Genel Müdürü Ferit Can önemli açıklamalarda bulundu.

   Toplantının açış konuşmasını yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kurumlar arası iletişimin önemine dikkat çekerek, UEDAŞ, Telekom, BUSKİ, DSİ ve Doğalgaz kazılarının eşgüdümlü yapılması gerektiğini vurguladı. Kazılarda entegre çalışma sayesinde gerek Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerekse Gemlik Belediyesinin işlerinin daha da kolaylaşacağına dikkat çeken Refik Yılmaz, iletişimde aksama veya uyumsuzluk olduğunda alt yapı aksaklıklarında faturanın direk Belediyeye kesildiğini anımsattı. Bu tür toplantıların amacının bu tür sorunların önüne geçilmesini sağlamak olduğunu bildiren Yılmaz, alt yapı çalışmalarına katılan kurumların, kazı çalışmalarını kapatma sırasında da en uygun malzemeyi kullanmalarını isteyerek, yapboza dönen alt yapı çalışmalarının vatandaşa zorluk, kurumlara da büyük maliyet çıkardığını vurguladı.

   AYKOME Genel Müdürü Ferit Can’da, alt yapı yatırımları, kurumların yetki alanları, kazılar, tamirat çalışmaları, yapım süreci ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgiler verdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın tespitlerine katıldığını ifade eden Ferit Can, bundan sonraki süreçlerde kazı çalışmaları veya onarım çalışmalarında kurumların ortak hareket etmesi konusunda daha hassas çalışmalar yapılacağını ve kurumlar arası işbirliğinde AYKOME olarak yapacakları çalışmaları açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28