banner47

Belediyespor’dan Refik Yılmaz’a Formalı Teşekkür

Gemlik Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a formalı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediyespor’dan Refik Yılmaz’a Formalı Teşekkür
banner3

Sosyal Yaşam Merkezi Spor Tesislerinde Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis Üyeleri Gülşen Uslu, Turgut Durmuş ve Bayram Polat’ı ağırlayan Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve teknik ekip, spora yönelik yatırım ve destekleri adına Refik Yılmaz’a teşekkür ederek, 16 Numaralı formayı hediye ettiler. 

   Gemlik Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başta futbol olmak üzere, Masa Tenisi, Atletizm, Karate, Judo, Satranç ve Yüzme branşlarında eğitim ve öğretim verirken, spor yapma imkânı tanıdığına dikkat çeken Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, tüm branşlarda lisanslı sporcu anlamında önemli bir alt yapıya sahip olduklarına dikkat çekti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz sayesinde spor tesisleri yönünden önemli bir yatırım gerçekleştiğini de vurgulayan Hulusi Gandar, bu yatırımlar sayesinde başarılarında peş peşe geldiğini söyledi. Gemlik Belediyesi’nin sadece tesisleşme yönünde değil, spor kulüpleri ve sporculara yönelik olarak da önemli destekler verdiğini kaydeden Hulusi Gandar, “Gemlik Zeytinin Başkenti olmasının yanı sıra Belediye Başkanımız Refik Yılmaz sayesinde sporun da önemli bir merkezi haline geldi. Gemlik’te artık uluslar arası çok sayıda spor branşında organizasyonlar düzenlenebiliyor. Kulüp yöneticileri olarak bizler de bu desteğin karşılığını daha çok sporcu yetiştirme, daha başarılı sporcu çıkarma anlamında vermeye çalışıyoruz” dedi.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımının 16 Numaralı formasını U takımlar antrenörü Haydar Yiğit ile birlikte veren Hulusi Gandar, Judonun dışındaki branşlarda da milli takıma sporcu kazandırma sözünü yineledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da yönetici ve sporcularla sohbet ederek, forma jesti adına teşekkür etti. Yılmaz, “Bu formayı ömür boyu saklayacağım. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Yatırım ve desteklerimiz sürecek. Tesisleşme ve hizmet bizden, başarı sizlerden” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28