banner47

ultrAslan Gemlik Kahvaltıda Buluştu

Galatasaray Spor Kulübünün bağımsız taraftar gurubu olan ultrAslan’ın Gemlik temsilciliği bu sabah yeni yılda yapacakları etkinlik, sosyal proje ve aktivitelerinin belirlemek için kahvaltıda bir araya geldi.

ultrAslan Gemlik Kahvaltıda Buluştu
banner3

Elit Mola Cafe’de bir araya gelen ultrAslan Gemlik yönetimi ve üyelerini, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik İlçe Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya eşlik etti.

ultrAslan Gemlik Temsilcisi Sezgin Mutlu kahvaltı organizasyonunun açılış konuşmasında; “ultrAslan 2001 yılında Alpaslan Dikmen ve arkadaşları tarafından kurulan bugün her il ve ilçede, bütün üniversitelerimizde ve sayısız ülkede temsilciliği bulunan dünyanın en büyük sivil toplum ve taraftar oluşumudur.

Fotoğraflar için tıklayınız...

ultrAslan gurubunun faaliyetleri sadece holiganizm olarak algılanmamalı, gerek yaptığı kareografi ve görsel şovlarla dünyada adını söz ettiren bir çok sosyal sorumluluk projesine el atan, bugün doğuda her bir okulda bir tuğlası her sınıfta bir kitabı olan, merkez ve temsilcilikleriyle koordineli olarak huzur evi ziyaretleri, kan bağışı kampanyası, çocuk esirgeme kurumundaki çocuklarımıza oyuncak vs hediye edilmesi, ağaçlandırma projeleri ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarla bir çok konuya el atmış ve manifestosunda da belirttiği gibi bunu reklam malzemesi haline getirmemiş bir oluşumdur.2007 yılında ultrAslan Gemlik Temsilciliği 2012 yılından itibaren Sezgin Mutlu önderliğinde tüm faaliyetlerini sürdürmektedir. Gurubumuzun amacı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak bir aile ortamının sıcaklığı içinde ağabeyliği, kardeşliği öğreterek onların topluma ve vatana birer birey olarak yetişmesini sağlamaktır.

Haberin videosu için tıklayınız...

Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı organizasyonunda birlik ve beraberlik için ne kadar büyük bir aile olduğumuzu tüm Gemlik halkına gösteriyor ve bütün Galatasaray’a gönül vermişleri bu ailenin bir bireyi olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz : “ultrAslan Ailesini Yürekten Kutluyorum”

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz konuşmasında ; “Türkiye futbol tarihine ve Avrupa futboluna damga vurmuş güçlü bir camianın büyük taraftar gurubunun Gemlik’te uzun yıllardır faaliyet göstermesini böylesine güzel bir organizasyonda bizleri de davet etmelerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. ultrAslan Gemlik, Sezgin Mutlu başkanlığında bir çok sosyal projelere imza attı ve zannediyorum bunlara devam da edecek. Güzel ve hayırlı işlerde sporseverleri görmekten dolayı gururluyuz. Ben kalesinde devleşen Simoviç’i, gol kralı olan Tanju Çolak’ı, imparator Fatih Terim’i hafızamdan hiç silemiyorum. Tarihin en başarılı futbolcularıydı. Galatasaray Türkiye’yi avrupada en iyi bir şekilde temsil etmiş bir spor kulübüdür kutluyorum, sizleri de tebrik ediyorum. Spor sevgi, barış ve kardeşlik demektir. Bu sebeple diğer kulüplerle ve taraftarlar da aramızı bozmayacağız onlarla da kardeşçe yaşayacağız.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Sporuna Emeği Çok Fazladır

Galatasaray’ımıza Türk Telekom Arena Stadı’nı kazandıran dönemin başbakanı şimdiki cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da buradan teşekkürlerimizi bir kez daha sunuyoruz. Onun Türk sporuna emeği çok fazladır. Biz de cumhurbaşkanımızın ismi Gemlik’te yaşatılsın diye, Umurbey futbol sahamızın ismini Recep Tayyip Erdoğan Stadı koyduk.” İfadelerine yer verdi.

Işık Gazeteciler Gününü Unutmadı

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık konuşmasına kahvaltıda hazır bulunan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak başladı. Işık konuşmasında ; “ Öncelikle değerli basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Onlar bir çok zorluğu ve sorumluluğu yerine getiren değerli emektarlardır. Gazetecilerimiz doğruları yazdıkları sürece milletimizin geleceğinde çok etkili bir yerleri olacaktır.

Örnek bir çalışma içerisinde faaliyetlerini devam ettiren ultrAslan Gemlik’i öncelikle kutluyorum. Onlar gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve doğru adımlar atmalarını sağlamak amacı ile çok doğru projeler içerisinde yer almaktadırlar. Umarız bu gayretler boşa çıkmaz ve çalışmalar devam eder. Bu güzel organizasyonda emeği geçen değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sarıkaya : “Bu Meşale Sönmeyecek” dedi.

2007 yılında kurulan ultrAslan Gemlik’in kurucularından olan Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya konuşmasında ; “2007 yılında rahmetli Alpaslan Dikmen’den alınan bu emanetin şu anda giderek büyüdüğünü görmek beni çok mutlu etti. ultrAslan manifestosuna göre yaşamak bir onurdur. Galatasaraylılığımla bir kez daha gurur duyuyorum. Değerli ultrAslan Gemlik üyeleri bu meşaleye her zaman sahip çıkın bu yüceltin. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Sezgin Mutlu, ultrAslan Gemlik üyelerine desteklerinden ve çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi verdi. Gurup daha sonra Düzgün Akyıldız için yapılan yürüyüşe geçti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 22:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28