banner47

Gemlikspor İçin Çağrı

Gemlik'in milli takımı, Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Gemlikspor'da yaşanan maddi sıkıntılar, Gemlikspor Taraftarlar Derneği, Gurup Kios ve Genç Kios'u tekrar harekete geçirdi...

Gemlikspor İçin Çağrı
banner3

Gemlikspor'un cefakar taraftarının belediye meclis toplantısı sonrası yapmış oldukları açıklamada ; "Öncelikle geçtiğimiz sezon ki başarının oluşmasında Gemlikspor’a desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a teşekkür ederiz.Bu başarının görülmeyen kahramanı olan bizler 2015-2016 sezonu için büyük umutlar beslemiştik. Eski Gemlikspor yönetiminin kongre tarihinin zamanlaması ile başlayan hatalar zinciri şu anki gelinen noktaya kadar ulaşmıştır. Bugün ki durumu özetlemek istersek, Bursaspor'un yıllarca kaptanlığını yapmış,milli futbolcu Bursa futbolunda söz sahibi Beyhan Çalışkan gibi bir değeri ve ekibini kaybettik. Takımda maddi kriz aşılamadığı için ilk etapta üst düzey 4-5 futbolcu arkadaşımız ayrıldı. Mevcut kadromuzda ki futbolcu arkadaşlarımızın hiç biri yaptıkları işin karşılığı olan paralarını alamadılar ki ,biz bu genç arkadaşları sezona geç kaldığımız için diğer şehirlerden getirmek zorunda kaldık. Yani bu gençler aslında bizim misafirimiz ve aileleri tarafından bizlere emanet.

Sezon açılalı 4 hafta oldu (1 maçımız terör saldırısı ile ulusal yas sebebi ile ertelendi) biz oynadığımız üç maçtan sadece Mudanyaspor ile son dakikada kazandığımız penaltı gölü ile berabere kaldık. Çanakkale-Bursa-Yalova-İstanbul bölge takımlarının arasında grubumuzun en alt basamağında Gemlikspor ismi yazıyor. Oynadığımız iki maçımızı Yalava ve İstanbul ekiplerine kaybettik. Aslında futbolcularımız özveri ile çalışmalarına ve bu olumsuz şartlarda bile mücadelelerine devam etmektedir ,ancak artık onlarında dayanacak gücü kalmamıştır. Bu hafta İstanbul deplasmanından sonra 5-6 futbolcumuz eşyalarını toplayıp geri gelmediler. Anlayacağınız önümüzdeki hafta maçlara çıkamama gibi bir sorun ile baş başayız. Geçtiğimiz sezon 30 yıl aradan sonra gelen bu kıymetli başarı için harcanan paralar çöpe gitmek ile kalmayıp çok uzun yıllar beklediğimiz bu ligde maçlara çıkamayarak küme düşürüleceğiz.(2 maç sahaya çıkmaz isek direk TFF tarafından bir alt lige düşürülüyoruz)

Bizler Gemliksporlu olarak bu durumdan rahatsız ve şikayetçiyiz. Aklımızın almadığı köy takımları bile bu liglerde mücadele ederken Gemlik ilçesi nasıl oluyor da maddi zorluklar ile boğuşuyor. Gemlikpsor tüm Marmara bölgesine rezil olurken sizler bu konudan hiç mi rahatsız olmayacaksınız bunu da merak ediyoruz. Sonuçta sizlerde Gemlik Belediyesi meclis üyelerisiniz. Bizlerin oyları ile bu koltuklara oturan,bizlerin sorunlarını çözmeye çaba sarf eden,yaşanabilir bir Gemlik için çalışan içimizden abilerimiz, kardeşlerimiz,ablalarımızsınız.

Gemlikpsor'un dağılmaması için ACİL maddi yardım gerekmektedir. Gemlikspor'a yapılacak maddi yardıma güvenmiyorsanız buyurun gelin futbolcular ile tek tek karşılıklı görüşerek maddi yardımlarınızı sizler teslim edin. Takımımızın bu şekilde dağılmasını engelleyin. Sizler ile birlikte her türlü çalışmaya,projelerinize destek vermeye ,yeni projeler sunmaya,elimizden geldiğince yardımcı olmaya biz Gemlikspor Taraftarlar Derneği olarak hazırız.

Birde bu sıkıntılar yetmezmiş gibi sahamız bakıma alındı ,ancak hiç bir ilerleme yok.Evimizde oynayamadığımız gibi her maç bizim için deplasman. Rakip takıma baskı kurma gibi durum söz konusu değil. En kısa sürede sahamızın açılması için gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz.

Biz Gemlikspor olarak sizlerin desteği ile büyük bir aileyiz.Bu büyük ailenin dağılmasına izin vermeyiniz." ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28