banner47

Gemlik Belediyespordan Dayanışma Yemeği

Gemlik Belediye Spor Yönetimi tarafından organize edilen Dayanışma Yemeği büyük ilgi gördü

Gemlik Belediyespordan Dayanışma Yemeği
banner3

Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Düğün salonunda düzenlenen yemeğe Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol, Belediye Meclis Üyeleri, sporcular ve aileleri katıldılar.

   Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Gandar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ailelerin de katıldığı yemekte konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Baki, göreve geldiklerinde kapanan çok sayıda spor branşı olduğunu ve bunları yeniden hizmete açtıklarını kaydetti. Kulübün geçmişten kalan birçok borcunu ödediklerini ve 2016 yılında kamu kurumlarına olan borçlarını da kapatacaklarını ifade eden İbrahim Baki, iki spor salonunda fitness ve Bölge Parkı işletmeciliği ile kulübe kalıcı kaynak yaratıldığını söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da teşekkür eden Baki, atletizm, futbol, karate, satranç ve masa tenisi branşlarında yüzlerce sporcu ile Gemlik’e hizmet etmeyi sürdüreceklerini anlattı.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Belediye Spor yeni yönetimini tebrik ederek, birçok spor branşının kapandığını, yeni yönetimin devraldığı enkazı kısa sürede sporcu cennetine çevirdiğine dikkat çekti. Ailelere ve spor eğitimcilerine de teşekkür eden Refik Yılmaz, her branşta daha çok sporcuya ulaşmak için tesisleşmeye verdikleri önemi masaya yatırdı. İmam Hatip Spor Salonu sayesinde İ.H.L. Kız bayan voleybol takımının 6 ayda Bursa şampiyonu olduğunu anımsatan Refik Yılmaz, Celal Bayar Anadolu Lisesi ve Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna da spor salonu yapılacağını ifade etti.

   Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın’da, spora ve sporcuya verdiği destek ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı kutladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kros, futbol, satranç ve karate takımlarını sahneye davet ederek, her birini tek tek tebrik edip, alkışlattı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28