banner47

Gemlik Anadolu Lisesi Başkanını Seçti

Gemlik Anadolu Lisesinde okul meclis başkanlığı seçimleri büyük heyecana sahne oldu.

Gemlik Anadolu Lisesi Başkanını Seçti
banner3

Gerçek seçimleri aratmayacak plan ve program ve propaganda ile geçen seçim kampanyası döneminde adaylar başkan olmaları halinde okulda yapmak istedikleri projeleri yaptıkları konuşma ve afişlerle arkadaşlarına anlattılar.Bir hafta süren propaganda döneminde  GAL okul Meclis Başkanlığına aday olan  12 E Sınıfı öğrencisi Çağlar Aydı,12 H sınıfı öğrencisi Abdullah Akçer,12 D sınıf öğrencisi Yiğithan Volkan Candan ve 11-C  sınıfı öğrencisi Suat Tekin okul bahçesinde toplanan bütün öğrencilere yönelik  farklı günlerde birer propaganda konuşması yaptılar. Adaylar hafta boyunca yapmış oldukları afiş ve sınıf ziyaretleriyle de  başkan olmaları halinde yapacakları çalışmaları anlatarak oy toplamaya çalıştılar.

Propaganda döneminin ardından geçilen seçimlerde gerçeğini aratmayacak düzen ve tertipte iki sandıkta yapılan oylama öğle saatlerine kadar sürdü.Sandık kurulunda  görevli Serdar Kurtoğlu ve M.Emin Kuru öğretmenler öğrenciler   İrem Uysal, Melisa Araz,Önder Güreşçi,Fevzi Çakır,Semanur Hato,Ebru Avdan,Emirhan Altınışık ve  ve Burkay Taş nezaretinde öğrenciler sırayla oylarını kullandılar. Öğle saatinde biten oylama sonuçları Okul Müdürü Hayrettin Arıcı i tarafından açıklandı.

Açıkladığı sonuçlara göre ;542  Kayıtlı Seçmenden 181'inin oyunu olan Çağlar Aydı Gemlik Anadolu Lisesi  2015-2016 yılı okul Meclis Başkanı seçildi. Aydı seçimleri kazanmasının ardından tören alanında yaptığı konuşmada okul yönetimiyle işbirliği içerisinde Gemlik Anadolu Lisesinde  güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Hayrettin Arıcı 'da  Okul Meclis Başkanı seçilen öğrenciyi tebrik ederek  'Hem başkana hem de sınıf temsilcilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Okul öğrenci meclisimizin okul yönetimine değerli katkıları olacağına inanıyorum.Seçimleri büyük bir olgunluk ve demokratik kurallar çerçevesinde gerçekleştiren öğrencilerimize ve seçim sürecini başarıyla yürüten öğretmenlerimize teşekkür ederim' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28