banner47

Eğitim Seti Ve Kitap Dağıtımı Tamamlandı

Gemlik Belediyesi’nin Kültürel Etkinlikler Kapsamında geleneksel hale getirdiği “Okuma Yazma Öğrenim Seti” ve “Kitap” dağıtımları tamamlandı.

Eğitim Seti Ve Kitap Dağıtımı Tamamlandı
banner3

Son 4 yılda ana sınıflardan, lise seviyesine kadar çok sayıda öğrenciye eğitim ve öğretim desteği olarak tablet ve kitap desteğinde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bu yıl da periyodik uygulamayı sürdürdü.

Fotoğraflar için tıklayınız

Gemlik Cumhuriyet ve GTSO Gazi İlkokullarında başlayan İlkokul birinci sınıflara yönelik eğitim seti ve ilkokul ikinci sınıflara yönelik kitap dağıtımları ilçedeki diğer 16 okulda da sürdü. Gemlik Belediyesi toplam da 1555 öğrenciye eğitim seti ve kitap hediye etti. Okulların tamamında Eğitimciler ve öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilkokul birinci sınıflara “Okuma Yazma Öğretim Seti” dağıtırken, İlkokul ikinci sınıf öğrencilerine de, Nur Kutlu’nun yazdığı, resimli “İlk öğretmenim Peygamberim” isimli kitabı hediye etti.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı’nın da katıldığı eğitim seti ve kitap dağıtım törenlerinde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Geleceğimiz çocuklarımızdır, bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz” diye konuştu. Refik Yılmaz, bugünün öğrencileri, geleceğin yöneticileri olan minik öğrencileri en sağlıklı ortamlarda ve en iyi biçimde yetiştirebilmek adına eğitim ve öğretime olan yatırım ve destekleri sürdüreceklerini söyledi. Her İlköğretim haftasında ve karne döneminde olduğu gibi bu yıl da öğrencilere yönelik kültürel destek çalışması yaptıklarını ifade eden Refik Yılmaz, ilkokul birinci sınıf ve ilkokul ikinci sınıf öğrencilerinin eğitim ve öğretime daha çabuk adapte olmaları adına okuma yazma eğitim seti ve faydalı yardımcı kitap hediye ettiklerini vurguladı. Gemlik Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini bir kez daha yineleyen Refik Yılmaz, “Geleceğimiz çocuklarımızdır, bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz” diye konuştu. Refik Yılmaz, bugünün öğrencileri, geleceğin yöneticileri olan minik öğrencileri en sağlıklı ortamlarda ve en iyi biçimde yetiştirebilmek adına eğitim ve öğretime olan yatırım ve destekleri sürdüreceklerini söyledi. Her İlköğretim haftasında ve karne döneminde olduğu gibi bu yıl da öğrencilere yönelik kültürel destek çalışması yaptıklarını ifade eden Refik Yılmaz, ilkokul birinci sınıf ve ilkokul ikinci sınıf öğrencilerinin eğitim ve öğretime daha çabuk adapte olmaları adına okuma yazma eğitim seti ve faydalı yardımcı kitap hediye ettiklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28