banner47

Cumhuriyetimizin 92.Yıldönümü Kutlanacak

Yurdumuz genelinde olduğu gibi İlçemizde de Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümü halkımızın da katılımıyla, çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutlanacak...

Cumhuriyetimizin 92.Yıldönümü Kutlanacak
banner3

Gemlik Kaymakamlığı’nın hazırladığı programa göre kutlamalar 28 Ekim 2015 Çarşamba günü (Bugün)Saat 13:00 de Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Askeri Veteriner Okulu Merkez Komutanlığı ve Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından çelenkler sunularak başlayacak. Aynı anda Belediye Başkanlığı tarafından 3 pare top atışı yapılacaktır. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından son bulacak.

29 Ekim 2015 Perşembe Günü saat 09:30–09:50 arasında İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş, Kaymakamlık Makamında protokol sırasına göre tebrikleri kabul edecektir.Bayram Kutlamalarına İskele Meydanında Saat 10:00 da başlanacaktır. Törene katılan askeri birlikler, Okullar, Kurum ve Kuruluşlar 09:45 de tören alanında yerlerini almış olacaklardır.

İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’nın törene katılanların ve halkın Cumhuriyet Bayramını kutlamaları, Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş konuşmaları ardından Şiirler, Ödül Töreni, Halk oyunları ve Karate gösterilerinin sonrasında Tören Geçişi ile program sonlandırılacak.

Gemlik kaymakamlığından yapılan yazılı açıklama da, son olarak 29 Ekim 2015 Perşembe akşamı saat 19:00’da 30 ergin izci ve yeteri kadar izci katılımıyla Milli Eğitim Müdürlüğü denetim ve organizasyonunda, Meslek Lisesi önünden Bando, trampet ile hareketle Orhangazi Caddesi, İstiklal Caddesini takiben İskele meydanında sona erecek olan Fener Alayı düzenlenerek halkımız ile Cumhuriyet Coşkumuz paylaşılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER