banner47

Gemlik'te 92.Yıl Coşkusu

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi Gemlik’te de coşkuyla kutlandı.

Gemlik'te 92.Yıl Coşkusu
banner3

 28 Ekim’de Atatürk Anıtına Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenler, 29 Ekim sabahı İskele Meydanı Festival alanında organize edilen etkinlikle devam etti.

Fotoğraflar için tıklayınız

Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Namık Kemal Çil ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önce halkın, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte askerlerin bayramını kutladı. Selamlama törenini Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı takip etti. Halk Oyunları gösterileri, şiir ve kompozisyonlarla renklenen günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Mustafa Altıntaş yaptı. Buradaki törenler Cumhuriyet Bayramı organizasyon ve yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Namık Kemal Çil ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz, dereceye giren öğrencilere ödül, madalya ve kupalarını vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bayrak ve resmi geçitle sona eren gündüz programı akşam da devam edecek. Fener Alayı yürüyüşü yapılacak. Gece de Manastır Belediye Kültür Merkezinde Gemlik Belediyesi Türk Sanat Musikisi Korosu konseri verilecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28