banner47

Oy ve Ötesi Seçime Hazır

30 Mart yerel seçimler öncesi İstanbul'da kurulan, çok kısa sürede bir çok kente yayılan bağımsız Oy ve Ötesi Platformu'nun Gemlik'teki bin gönüllü sandık gözetmeni, aldıkları son eğitimle göreve hazır.

Oy ve Ötesi Seçime Hazır
banner3

Gemlik'te örgütleneli henüz bir yıl olmasına rağmen, gönüllü sandık gözetmeni sayısı hızla artan “Oy ve Ötesi Platformu” sandık gönüllüsü ve okul sorumlusu eğitimleri dünde devam etti. Dün akşam saatlerinde Milton Aile Çay Bahçesindeki eğitime Oy ve Ötesi gönüllüleri tam kadro olarak katıldı. Oy ve Ötesi Gemlik eski ilçe sorumlusu Dila Dayı, vermiş olduğu eğitimde; müşahitlerin haklarından, oy kullanmadan öncesi ve sonrası hakkında, oyların sayımları hakkında bilgiler verirken, herkesin Türkiye Cumhuriyeti Anayasalarına göre davranması gerektiğini, Oy ve Ötesi Platformu gönüllülerinin bu yasalara uymayanları bile nazik bir dille uyarması gerektiğini ifade etti. “OYUNU SEVEN SAYSIN” sloganıyla dikkat çekmeye çalışan ve siyasi partilerden bağımsız, tarafsız olarak, herkesi gönüllü olmaya davet eden “Oy ve Ötesi” Gemlik'teki tüm sandıklar için hazırlıklarını tamamladı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Sakin geçen seçim kampanyalarının ardından ekibe eklenen “Son dakikacılar” ile sayıları 80 kişiye ulaşan Oy ve Ötesi Platformu, 1 Kasım seçimine hazır olduklarını belirtirken, çağrılarını yineledi. İnsanlara “Oy verin ve oyunuza sahip çıkın” çağrısı yapan Oy ve Ötesi Platformu Gemlik Koordinatörlerinden Nuray Pektaş, daha çok örgütlenerek gelecek seçimlerde daha etkili olacaklarını belirtti. İnsanların kısa sürede gösterdiği yoğun ilgiyle “Oy ve Ötesi”ne gönüllü sandık gözetmeni olduklarını vurgulayan Pektaş, “Herkesi sandık başına, oylara sahip çıkmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28