banner47

Bağımsız Aday Gemlik'te

Bursa’dan bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Demirtaş, bugün Gemlik'te iskele meydanında propaganda konuşması yaptı, ve yine kimse dinlemedi...

Bağımsız Aday Gemlik'te
banner3

Gemlik'te oturan 6 çocuk babası Ali Osman Demirtaş, bağımsız aday olarak katılacağı Gemlik'te seçime 1 gün kala İskele Meydanında seçim çalışması yaptı.

Demirtaş, burada 1 saat boyunca konuşurken, seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları boş meydana anlattı. İskele meydanında açık hava mitinginde Demirtaş'ın burada da bir saat süren konuşmasını yine dinleyen olmadı. Yarın ki seçimlerin ülkemize ve Gemlik'e hayırlı olmasını dileyen Ali Osman Demirtaş, şöyle dedi: "Ben iş adamıyım. Yurt içinde ve dışında mermer atölye ve restoranlarım var. Tüm mal varlığımı adıma kurduğum vakıfa bağışladım. Hedefim milletvekili seçilmek. Bu iş için 200 bin TL para ayırdım. Çalışmalarımı sürdüreceğim. İnsanların beni dinlememesi sorun değil. Çünkü seçilemeyeceğimi biliyorum." 

Bursa'nın tüm ilçelerinde miting düzenlediğini açıklayan Demirtaş, TBMM'ye gittiği zaman farklı bir siyaset izleyeceğini, yapacağı konuşmalar ile Gemlik'in gündeme geleceğini ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER