banner47

2 İşçi 7 Metreden Düştü

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen iş kazasında biri Bulgar biri Ukraynalı 2 işçi Roda Limanında bulunan gemiden aşağı düştü...

2 İşçi 7 Metreden Düştü
banner3

Bu sabah saatlerinde meydana gelen iş kazasında iki yabancı uyruklu işçi ölümden döndü. Semela adlı geminin ambar kapağının hemen üzerinde bulunan Bulgaristanlı Boyan Hristova Stanchev (35) ve Ukraynalı Yuriy Todorov (32) adlı iki işçi ambar kapağının açılması sonucunda 7 metreden aşağı düştüler. Semela gemisi saç taşıyan bir gemiydi. Her iki işçide bu saçların üzerine düştü.

Fotoğraflar için tıklayınız

Kazadan hemen sonra Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırılan işçiler, hastanede yapılan tetkiklerin ardından Bulgaristanlı Boyan Hristova Stanchev'in durumunun ağır olduğu, her iki ayağınında kırıldığı, topuk kemiği ve ayak bilek kemiklerinin tamamının kırıldığı ve sakat kalma ihtimalinin olduğu bildirildi. Stanchev yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa'ya sevk edildi.  Yaralanan işçilerden Ukraynalı Yuriy Todorov ise her iki ayağının da kırıldığı ve alçıya alındığı ifade edildi.

Gerçekleşen iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28