banner47

Gemlik'te AK Partililer Seçimi Kutlamaya Başladı

Genel seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin yüzde 49'un üzerinde oy alıp, lider parti olmasını partiyi destekleyen Gemlikliler sevinçle kutlamaya başladı.

Gemlik'te AK Partililer Seçimi Kutlamaya Başladı
banner3

Gemlik iskele meydanında ve Türkiye'nin dört bir yanında, AK Parti destekçileri sokaklara dökülüp, konvoylara çıkarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin yer aldığı Kısıklı'da da kutlamalar başladı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

İskele meydanında Ak Partililer, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre tek başına iktidar olmayı coşkuyla kutladı.

Sandıklar açıldıktan sonra kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti’nin tek başına iktar olmasının ardından bir grup partili, iskele meydanı önünde beklemeye başladı.

Haberin videosu için tıklayınız...

Kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Milletvekili olan İsmail Aydın, iskele meydanına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye Başkan Yardımları Ahmet Avcı, Ercan Barutçuoğlu, Vedat Büyükçölgezi, Ak Parti ilçe başkanı Zafer Işık, ve kadın kolları başkanı Selma Özsabuncu ile birlikte geldi. Burada Gemlikli Ak Partililerle buluşan Aydın, tüm Ak Partililere teşekkür etti. Müzikler ve havai fişeklerle kutlanan seçimler, Bursa'daki program nedeniyle kısa sürdü ve İsmail Aydın, Refik Yılmaz ve Zafer Işık Bursa'ya hareket ettiler.

Partililer de tek başına iktidara gelmenin sevincini havai fişek gösterisi ve davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

İsmail Aydın burada Ak Partililer ile zafer fotoğrafları çekindi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER