banner47

Ak Parti İlçe Başkanından ZAFER Selfiesi

Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, resmi olmayan sonuçlara göre iktidar olan partisinin Bursa milletvekili İsmail Aydın ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti Gemlik Kadın Kolları Başkanı Selma Özsabuncu ve parti üyeleri ile birlikte selfie yaptı. 

Ak Parti İlçe Başkanından ZAFER Selfiesi
banner3

Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, resmi olmayan sonuçlara göre iktidar olan partisinin Bursa milletvekili İsmail Aydın ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti Gemlik Kadın Kolları Başkanı Selma Özsabuncu ve parti üyeleri ile birlikte selfie yaptı.

16 siyasi partinin katıldığı seçimde, ülke genelinde kayıtlı 54 milyon 49 bin 851 seçmenden büyük bölümü sandık başına gitti. Sandıkların açılıp oy tasnifi ilerledikçe Ak Parti, rakipleriyle arayı açtı.

Saat 20.00'ye kadar sandıkların yüzde 80'i açılırken, 7 Haziran'da yüzde 40.87 olan oy oranı yüzde 48'lere ulaştıran AK Parti 300'ün üzerinde milletvekilliğini garantiledi. Bir önceki seçimde 258 milletvekili çıkaran AK Parti, 300'ün üzerinde milletvekiliyle tek başına iktidar olma hedefine ulaştı. 

Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın ise altıncı sıradan meclise girecek.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23