banner47

Çotanakspor Destek Gecesi

Gemlik Çotanakspor'un düzenlediği destek gecesinde Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Adil Tunç katılımıyla Sosyal Yaşam merkezin de yapıldı.

Çotanakspor Destek Gecesi
banner3

İş dünyası spor ve siyasetçileri bir araya getiren bu anlamlı gecede sanatçılar Ahmet Olgun, Kazım Çakır, Köksal Çakmak, Yusuf Tepe  ve Bayram Dalsız  katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Gemlik Çotanakspor'un düzenlediği destek gecesinde konuşan Çotanakspor Kulübü Başkanı İbrahim Ercan “Gemlik hepimizin ortak yaşadığı bir ilçe. Bu ilçe de yaşayanlar olarak sorumluluğumuz var. Bu sorumluluk çerçevesinde ilçemizde mutlaka bir profesyonel bir takım olmalıdır. Bunun için biz Çotanakspor spor kulübü olarak ilk hedefimiz BAL ligidir. Bu yıl BAL ligine çıkmayı hedefliyoruz” dedi. 

Fotoğraflar için tıklayınız

Çotanakspor  Spor Kulübü Başkanı İbrahim  Ercan yaptığı konuşma da amaçlarının ilçede bulunan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması gerektiğini ve bunun da sporla mümkün olduğunu söyledi.

Düzenlenen gecede konuşan Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, " Çotanakspor Kulübü ilçemizde şampiyon olarak, ilçemizi Süper Amatör liginde temsil ediyor. Spor kulüpleri, özellikle futbol artık dünyada bütün gençliğin, bütün insanlığın vazgeçemediği tanıtım için özellikle müthiş bir spor dalı. Onun için arkadaşlarımızın burada başarılı olması ilimiz adına bizleri mutlu edecek ve ilimizin tanıtımında büyük rol alacaktır. Öncelikle biz birbirimize net olacağız, açık olacağız, bütün olacağız, bir olacağız ve birbirimize güveneceğiz. O güven olduğu zaman birçok şey kendiliğinden zaten gelecek" dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik, "Bugün Çotanakspor'a sahip çıktınız. Yönetimi, Çotanaksporu yalnız bırakmadınız ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum  Çotanakspor yeni yönetimine başarılar dileyerek, Gemlik’te gençlerin spora ağırlık vermesi, bizim açımızdan da önemlidir. Elimizden gelen desteği yapacağız, Bugün buradaki birlik, beraberlik, desteğin bu başarıyı daha ileriye taşıyacağından hiçbir şüphem yok" diye konuştu.

Gemlik Giresun Dernek Başkanı Durmuş Uslu,   Çotanakspor’un Spor Amatör liginde başarılı olması için destek çağrısında bulunulan dayanışma gecesinde, Uslu Çotanakspor’u temsil eden Altın kaplamalı Vazo  açık arttırma ile satışa sunuldu. ,  Çotanakspor’un  Destek Gecesinde Satışa sunulan  vazoyu 2600 TL Hüseyin Yavuz  aldı. Müzikle devam eden program Kapanış Konuşmasın ardından  sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER