banner47

Durdu : "Parti Üyemiz Değillerdi"

Geçtiğimiz günlerde Kurşunlu’da MHP'den Ak Parti'ye katılımın iddia edildiği haberler ile alakalı açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu, katılım sağlayan isimlerin partisinin üyesi olmadığını ifade etti.

Durdu :
banner3

Durdu yaptığı açıklamada şunlara değindi; ‘’ Gemlikteki yerel bir gazetenin haberinden bir daha anlaşılmaktadır ki AKP’nin haram saltanatını kaybediyor olmasının kendilerinde oluşturmuş olduğu hezeyanın MHP'den AKPye geçiş başlığıyla, haber dedikleri yeni bir aldatma ve kandırma politikasını tekrar görmüş olmaktayız. Sayın Milletvekili ve Belediye Başkanına hukukçu olduklarından bir daha hatırlatmak isteriz ki, keşke o değerli arkadaşımızın Milliyetçi Hareket Partisine üye olup olmadığını sormuş olsaydılar.

Bu arkadaşımız da kendisinin niçin milliyetçi hareket partisinden Meclisi Üyesi aday adayı olamadığını ve Milliyetçi Hareket Partisine üye olamadığını kendilerine söylerdi. İnsanımız siyasi tercihlerinde tabii ki hür ve serbesttir, ancak bu tip ucuz manipülasyonlarla AKP’nin bir siyasi kazanım elde edeceğini zannediyorsa yanıldığını 1 Kasım seçimleri sonuçlarında halkımız kendilerine gösterecektir.’’

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER