banner47

Başak Sarayı Açıldı

İşletmeciliğini Müteahhit Enver Şahin ve ortaklarının üstlendiği Başak Sarayı Unlu Mamülleri ve Cafe Gemlik halkının hizmetine gerdi.

Başak Sarayı Açıldı
banner3

Çevreyolu üzerinde hizmete açılan işletmenin açılışı dün yapıldı. Açılış organizasyonunu Çizgi Organizasyon'un yaptığı törende açılış konuşmasının Belediye Meclis Üyesi Yadigar Sönmez yaptıktan sonra, firma sahibi Enver Şahin, firmayı ve ürettikleri ürünleri tanıttı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Hizmete giren işletmenin İstanbul başta olmak üzere Bursa ve diğer şehirlerde emsallerini inceleyip araştırdıktan sonra karar verdiklerini belirten Şahin, Gemlik’te bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti. Her undan ekmek, poğaça yapılır ama, piştiği fırın farklıdır diye sözlerini sürdüren Şahin, damak tadı ve fiyat politikası ile en uygun işletme olmaya gayret edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından açılış törenine katılan, MHP Bursa Milletvekili Adayı Hayri Ozan, MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile birlikte toplu olarak açılış kurdelesi kesildi.

Üretilen ürünlerden ikramların yapıldığı açılış töreni yapılan duanın ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 05:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28