banner47

Çotanakspor'da Yeni Yönetim

Bursa Süper Amatör Ligde  mücadele eden Gemlik Çotanakspor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu listesi açıklandı.

Çotanakspor'da Yeni Yönetim
banner3

Gemlik Çotanakspor Kulübünde  30’un katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet ve denetleme raporları okunup ibra edildi. Kulüp başkanı ünvanı ile son kez kongrede konuşan Hüseyin Yavuz, görev yaptığı süre içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Yavuz, “Devraldığımız takımın bugün geldiği nokta bizleri mutlu ediyor. 

Gemlik Çotanakspor  yeni başkanı İbrahim Ercan konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi. “Kurulduğu günden bu güne kadar takımın başında olan kişiler ve Hüseyin Yavuz'a ve diğer Yönetime   elde edilen başarılar için takım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Süper Amatör'de mücadele edecek olan takımımızın Gemlik'in en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Gençlerimiz ile sporsal alanda yapacağımız tüm çalışmalara Gemliklilerin  destek bekleyen İbrahim Ercan; "Amatör sporcuların elinden tutmamız gerekiyor ki onları yetiştirebilelim. Amatör sporda sadece yerel yönetimlerin katkısının yetmeyeceğinin de altını çizen Yavuz; tüm Gemlik halkının takımına ve amatör spora sahip çıkmasını, ancak bu şekilde Gemlik sporcuların çıkabileceğini, amatör sporcular yetiştirmek için de her kesimin Gemlik Çotanakspor’a destek vermesini istiyoruz."

Gemlik ÇotanakSpor’ adı altında resmi olarak birleşti. Şimdi yeni bir heyecanla, yeni bir ekip çalışmasıyla yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber bu görevi devraldık. Amacımız Gemlik’'te futbolumuzu layık olduğu yere getirmek, arkadaşlarımız ve biz bu amaç için özverili bir şekilde çalışacağız” diye konuştu.

GEMLİK ÇOTANAKSPOR YÖNETİMİ

Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluşuyor:  Başkan İbrahim Ercan, Başkan Yardımcısı Halil Ataş ve Yadigar Coşkun, Sportif Direktör Komitesi: Adem Dağ, İbrahim Çelik,  Abdullah Eker, Müslim Güler, Zülfikar  Yazar, Doğan Yılmaz, Mali ve İdari Komitesi: Mehmet Coşkun, Ercan Deniz, Ali Titiz, Sabahattin Deniz, Erdal Okumuş, İdris Cansu, Talat Tepe, Yılmaz Yılmaz, Basın ve Halkla İlişkiler: GemlikHaberci.com sahibi Yalçın Fındık, Nedim Ataş, Muhsin Yazar, Turgut Deş, Organizasyon iletişim ilişkileri: Ömer Uslu, Adil Tepe, Özcan Yiğit, Tribün ve Taraftar Komitesi: İrfan Eker, Nedim Elikesik, Mehmet Şahın, Söner Saraçoğlu.

ASİL YÖNETİM

İbrahim ERCAN

Yadigar ÇOŞKUN

Halil ATAŞ

Ercan DEMİR

Ömer USLU

Müslim GÜLER

İdris CANSU

Erdal OKUMUŞ

İbrahim ÇELİK

 

Sabahattin DEMİR

Ali TİTİZ

Mehmet ÇOŞKUN

DENETİM ASİL

Ahmet DAĞ

Turgut DEŞ

Zülfikar YAZAR

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER