banner47

Çelik : "Çotanakspor Kapanmanın Eşiğinde"

Gemlik'ın takımı olan Çotanakspor Geçen yılın adeta mazisini arıyor. Kulüp Yönetimden İbrahim Çelik, yerel yöneticilere sitem dolu bir açıklama yaptı.

Çelik :
banner3

Yaptığı açıklamada kulübün maddi durumunun iyi olmadığını, Mahalle sakinlerinin takıma ilgisiz kaldığını ve her yıl yapılan Malzeme yardımlarının Bu sene yapılmadığını ifade eden Yakar, “Daha önce Giresun iş adamlarından takımlarımıza yardımlar yapılıyordu. Gemlik'te  olmamız dolayısıyla bu biriminde kaldırıldığını ve hala yardım almamamız kulübümüzün kapanmanın eşiğine getirdi. Artık birilerinin bu takıma sahip çıkması gerekmektedir dedi.

KATEGORİ AZALTMAK ZORUNDA KALIYORUZ.

Bünyemizde bulunan 150 aktif sporcumuzla adeta ölüm kalım savaşı veriyoruz. Maddi durumumuz olmadığından kategorilerden vazgeçmek durumunda kalıyoruz ve bu sporcularımda hayal kırıklığı yaşatıyor.Gemlik mahallelerinde gençleri uyuşturucu ,madde bağımlılığı ve alkol sigaradan uzak tutmaya çalışıyoruz ama ne Gemlik  belediyesinden ne de diğer birimlerinden herhangi bir destek göremedik.

DEPLASMANLARA KENDİ İMKANLARIMIZLA GİDİYORUZ.

Kendi otobüs müze  rağmen biz amatör kulübümüze  otobüse bile  kontak bile çalıştıramadık benzin v.s  yardım alamadık. Bizim gibi diğer amatör takımlarda aynı durumda.Bizler gençlere sahip çıkıyoruz ama bu maddi bir takım sorumlulukları da beraberinde getiriyor.Bu sorumlulukları yapamamızda bizleri zor durumda bırakıyor.Adeta kaderimize terk edilmiş durumdayız.

EMANET MALZEMELERLE MAÇA ÇIKIYORUZ.

Müsabakalarımıza emanet ayakkabılarla çıkıyoruz.Maç formamız bile eksik.O kulüp senin bu kulüp benim sağdan soldan ayakkabı ister durumdayız ve bu durum bizim gibi köklü bir kulübe yakışmıyor.

GEMLİK GİRESUN İŞ ADAMLARI'NDAN YARDIM BEKLİYORUZ .

Bizler Çotanakspor Yönetimi olarak değilde Çotanakspor sevenleri olarak Biz Buradayız.  Gemlik'te nüfusumuz neredeyse 20 bine yakın Giresunlu var  20bin içinde Biz Yönetimi bile kuramıyoruz. Çotanakspor Sahipsiz Kaldı. Buradan Gemlik Giresun iş adamlarına sesleniyorum neredeyse servetiniz  50 milyona yakını paranız var  Çotanak spor'a  vereceğin destek  50 bin ile 200bin koymaz, ZATEN Yaptığınız yardımlarda vergiden düşülüyor, Gemlik  başkanı Sayın Refik Yılmaz kulübümüze Destek çıkmasını da bekliyoruz..

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER