banner47

CHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda, CHP yönetimi muhtarlarla bir araya geldi...

CHP Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner3

Syrus Otelde yapılan kahvaltıda, İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, seçim beyannameleri ve Gemlik’te seçmenin tercihlerine değindi.

Toplantıya Milletvekilleri Lale Karabıyık, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Bursa İl Yönetimi, Milletvekili adayları Alpay Aydın, Mustafa Şenyurt, Fatma Belgin Gökçe ve Gemlik’te bulunan Mahalle Muhtarları katıldı.

Sertaslan; ‘’Beyannamemize diğer partiler de uyuyor’’

Hem kadro, hem beyanname olarak ülke yönetimine en hazır partinin CHP olduğunu gördük. Bunu biz değil, koalisyon çalışmalarını tamamen CHP ile yapan AKP, AKP-CHP koalisyonu kurulsun diyen MHP ve CHP’nin bulunduğu koalisyonlara destek veren HDP söylemiştir.

Seçim beyannamesini ilk açıklayan parti de CHP oldu. Bu iddialarımızı doğrulayan diğer bir veri de seçim beyannameleridir. Tüm partiler, CHP’nin seçim beyannamesini esas alarak beyanname açıkladı. O dönemde ‘kaynağı nereden bulacaksınız?’ diyenler, bugün aynı vaatleri beyannamelerine almışlar. Bu da CHP’nin Türkiye’yi tek yönetebilecek parti olduğunu ortaya çıkardı. Biz bu sürecin tek olumlu tarafı olduk. Vatandaş da, bunları taktir edecektir.

Benim asıl merak ettiğim, neden bir daha seçime gidiyoruz. Milli irade kararını verdi. Tüm siyasi partiler içinde, seçmenin mesajını en iyi okuyan da CHP oldu. Bu sınavdan da, alnının akıyla çıktı. Hükümet kurulsa neler olmazdı? Örneğin, aylardır yaşadığımız terör olaylarını yaşamazdık.

‘’Hükümet kurulsa kurban bayramında ikramiye verilecekti’’

Eğer koalisyon kurulsaydı, emeklilerimiz bu Kurban Bayramında ikramiyelerini almış olacaklardı. Geçtiğimiz bayramda, ne yazık ki emeklilerimiz büyük zorluklar yaşadı. Hükümet kurulsa, Kamu’da taşeron uygulaması bitmiş olacaktı. Aynı zamanda bireysel kredi ve kredi kartı borçlarının faizleri silinmiş olacaktır. Dediğimiz gibi, her şeyden önemlisi, terör olmayacaktı. Bu çözümsüzlük kimin eseri, Terörün sorumlusu kim? Herkes farkındadır’’ dedi.

Zafer Yıldız; ‘’Beyannamemizi hayata geçireceğiz’’

CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, ‘’Tüm vatandaşlar ve hatta diğer partiler tarafından kabul gören seçim beyannamemiz, 1 Kasım sonrasında hayata geçecektir. CHP’siz hükümet kurulamayacağı da ortadadır’’ diyerek, CHP Beyannamesinin detaylarını anlattı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Necmettin Şanlı ve Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik, davetlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı CHP’lilere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28