banner47

Gemlik Anadolu Lisesi Gün Sayıyor

Gemlik Anadolu Lisesi inşaatında Tavan boyası yapan, kalebodur kesen ve fayans döşeyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz adeta işçi gibi çalıştı.

Gemlik Anadolu Lisesi Gün Sayıyor
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz inşaatı devam eden Gemlik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Gemlik Anadolu Lisesi inşaatının bütün katlarını gezerek Okul Müdürü Hayrettin Arıcı ve müteahhit firma sorumlusundan bilgi alan Belediye Başkanı Refik Yılmaz inşaatının en kısa sürede bitirilmesi ve Gemlik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de artık güvenli ve çok daha modern bir okulda eğitim öğretime devam etmeleri arzusunda olduklarını söyledi.

Gemlik Belediyesi olarak göreve geldikleri günden itibaren ilçede okullaşmaya büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz Gemlik'in en köklü ve eski lisesi Gemlik Anadolu Lisesinin yeniden yapılması konusunda Gemlik Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Yılmaz şunları söyledi ' Gemlik Anadolu Lisesi inşaatının en kısa sürede tamamlanması için Belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Gençlerin daha güzel binalarda eğitim almaları tek amacımız. Öğrenci ve velilerimiz müsterih olsunlar belki ihale süreci bizim elimizde olmayan nedenlerle uzadı ama inşaat çok kısa sürede tamamlanacak. Bunun için gayret sarf ediyoruz' diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmalarına katıldığı Gemlik Anadolu Lisesi inşaatında, İlçeye 4 yılda özel sektör işbirliğiyle 8, il özel idare kapsamında da 3 okul kazandırıldığını belirterek, Özdilek tarafından yapılan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışının da 9 Ekim Cuma günü yapılacağını hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 00:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28