banner47

MHP Kumla'yı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik ilçe yönetimi son yağışlarda zarar gören Kumla mahallesi muhtarlığı ve köylülerle bir araya geldiler sel felaketi sonrası yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdiler...

MHP Kumla'yı Ziyaret Etti
banner3

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik ilçe yönetimi son yağışlarda zarar gören Kumla mahallesi muhtarlığı ve köylülerle bir araya geldiler sel felaketi sonrası yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdiler muhtarlarla ve köylülerle yapılan görüşmelerde bundan 60 yıl kadar önce bunun gibi bir felaketin daha yaşandığını söyleyen köylüler şayet bu yağışlar gece olsaydı ve birkaç saat daha fazla sürmüş olsaydı Kumla köyünü denizden toplardık dediler.

Bir daha bu gibi afetlerle karşılaşmamak için başta köy içinden geçen derenin ıslahı ve altyapı hizmetlerinin acilen yapılması gerektiği aksi halde Karadeniz'de yaşanılan sel felaketlerinin benzerini Kumla ve civarında yaşanmaması lazım Allah muhafaza bir daha yaşanmaması için yetkililerin gerekli önlemi tedbirleri alması noktasında görüş bildirdiler. Köy halkı Milliyetçi Hareket Partisi'nin sel felaketi sonrası bölgeyi olan hassasiyeti ve duyarlılığı için çok teşekkür ettiler ve ziyaretten de son derece memnuniyetlerini ifade ettiler. Köy halkı halen doğalgazla alakalı herhangi bir çalışmanın olmamış olmasını verilen sözlerin tutulmaması olarak değerlendirildi ayrıca haydariye köy yolununda halen yapılmadığı görüldü köylüler ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER