banner47

Gemlikspor Ligden Çekiliyor Mu?

Gemlikspor'da sezon başından bu yana bir türlü sular durulmuyor.

Gemlikspor Ligden Çekiliyor Mu?
banner3

Gemlikspor BAL ligine 30 yıl aradan sonra şanla şöhretle merhabe dedi fakat gerek spor severler gerekse iş adamları bir türlü BAL ligini kabullenemedi. Nedendir bilinmez fakat acı bir gerçek varsa o da Gemlikspor bu gelişmeleri hiç hak etmiyor olması. Gemlik'te geçen sezona damgasını vuran ve sporseverlerin alkışları ile hak ettiği BAL ligine yükselen temsilcimiz ligden çekilme kararı aldı. Şampiyonlukta yaşanan sahilin yanması ile şimdi yaşadığı durum ile vicdanları yakan bir Gemlikspor dramı yaşıyoruz. Gemlikspor Kulüp Başkanı Sayın Cumhur Aydın'ı arayıp görüşlerini paylaştığı ve kendi ağzından yorumlarını siz değerli sporseverler ile paylaşmak istedik.

Cumhur Aydın Anlatıyor

-Gemlikspor benim için çok önemli bir kulüptür. Bu güzide kulübe bir şeyler katabilmek adına başkan oldum. Her Gemliksporlu gibi her Gemlikli gibi nefes aldığımız yaşadığımız memleketimizde bende içimdeki Gemlikspor sevdasını haykırdım camiamıza sporseverlere hem de avazım çıktığı kadar bağırdım sevdamızı duyuralım diye. Gemlik'te hiç kimse sorumluluk almıyor bir şeyleri paylaşmıyor. Kimse taşın altına elini sokmuyor. Ne spor severler  ne iş adamları nede Gemlik halkı yok yok yok maalesef bir destek yok.

Destek olmadıkları gibi bizlere verilen sözler vaatler de boş kaldı. Yerine getirilmedi. Bizleri ve Gemlikspor'a gönül verenleri mağdur ve mahçup durumda bıraktı. Sadece altını çizerek ifade etmeliyim ki taraftarlar derneğinin çabaları ve başkan olarak benim katkılarımla maalesef olmuyor, olmazda. Bazı yerel yöneticiler, bize bu ligi fazla gördüler kabullenemediler. Bizde bu durumu ve tutumu asla kabullenemiyoruz. Kimse kusura bakmasın. Gemlikspor bu muameleyi asla kabul etmiyor. Etmeyecekte...

Gemlikspor BAL Liginden Çekiliyor

Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunup Gemlikspor’u ligden çekeceğimi bildireceğim ve gereğini yapacağım. Bundan böyle de takım adına kimseye söz verip de mahçup olmak istemiyorum. Gemlikspor Gemlik’in dir diyerek bu ifadelerin dahi havada kaldığı fiyaskoların yaşandığı bir Gemlik olarak gerekeni yapmayan herkese selam olsun……

Umarız şu birkaç günde bir şeyler değişir ve Bursa’mızı 11. Grupta temsil eden BAL liginin çiçeği burnunda temsilcimiz yarınlara umutla bakar.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER