banner47

Sertaslan; "Çiftçinin Mazotundan ÖTV ve KDV Almayacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Örgütü farklı gruplara ayrılarak Engürü, Şükrüye, Fevziye ve Cihatlı’yı ziyaret etti.

Sertaslan;
banner3

Engürü ziyaretinde konuşan İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın, Beşiktaş benzetmesi dikkat çekti. Sertaslan konuşmasının devamında; ‘’Bizim ekonomik anlayşışımız üretimden yana. Üretim olmazsa, ekonomi tıkanır. Tarıma bu nedenle önem veriyoruz. Biz çiftçinin mazotundan ÖTV ve KDV almayacağız. Üretimdeki maliyetleri de düşüreceğiz. Bu da, hem çiftçimize kazanç sağlayacak, hem de vatandaşlarımızın kaliteli ve doğal ürünleri daha ucuz fiyata elde edecek.

‘’Kumla’da, vatandaşın ‘Doğalgaz istiyoruz’ pankartını söktürdüler’’

Gemlik’te imar konusunda samimi olan CHP ve MHP’dir. Bunun örneğini Balıkpazarında sorabilirsiniz. Orada Belediye halka açık toplantı yaptı, mikrofonu elinden aldık, yalan söylediğini herkese kanıtladık. Kumla’da doğalgaz getiriyoruz diye yalan söylediler. Bir kuyu açıp, sözde açılış yaptılar, daha sözleşmeleri yok. Kumlalılar ‘Doğalgaz İstiyoruz’ diye pankart açınca da, zabıtaya söktürdüler. Biz de gidecek, orada gerekeni yapacağız. Kolaysa, gelsin bize engel olsun.

Dakika başı ‘Milli İrade’ diyenler, 7 Haziran seçimleri sonrasında Milli İradeyi yok saydılar. 7 Haziran seçimleri, ülke yönetimine en hazır partinin de CHP olduğunu gösterdi. Bizim isteklerimiz basitti. İçinizde Milli Eğitimden memnun olan var mı? Rusya hava sahamızı 3 kez ihlal ederken, dış politikadan memnun olan var mı? Çiftçimize, işçimize, emeklimize destek olmayalım mı? Şartlarımız bunlar üzerineydi. Bakanlık demedik, başka şart sunmadık. Sizin mazot indiriminizden rahatsız oldular.

‘’Hükümet kurulsaydı ÖTV’siz mazot alacaktınız’’

Hükümet kurulmuş olsaydı, çiftçimiz ÖTV ve KDV ödemeden mazot alacaktı. Bu da en fazla 1.80 kuruş olacaktı. Emeklilerimiz kurban bayramında bir maaş ikramiye alacaktı. Asgari ücret 1500 TL olacaktı, Temmuz ayından bu yana da, 200 şehit vermemiş olacaktık. Peki biz söylemlerimizden vazgeçtik mi? Asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Milli irade bize kavga etmeyin uzlaşın mesajı verdi. Biz sandıktan çıkan her mesaja uyacağız. Diğer 3 Parti’de kendileri olmazsa, CHP’yi istiyor. CHP Beşiktaş gibi, herkesin ikinci takımı konumunda, biz bu defa sadece bize oy vermenizi ve ülkenin büyük bir ivme kazanmasını, çiftçimizin, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun ve emeklimizin de kazanmasını istiyoruz. Bi istiyoruz ki, taşeron zulmü son bulsun’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28