banner47

Gemlik Belediyespor Judo Takımı 11 Madalya ile Döndü

Gemlik Belediye Spor Judo Alt Yapı takımı ilçenin gururu oldu.

Gemlik Belediyespor Judo Takımı 11 Madalya ile Döndü
banner3

   Yalova’da düzenlenen Marmara Judo Şampiyonasında 3 birincilik, 1 ikincilik 7 de üçüncülük alan Minik Judocular başarılarını Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte taçlandırdılar. Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Baki ve Belediye Meclis üyeleri Emir Kantur ile Bayram Polat’ın da yer aldığı toplantıda minik judocuları ve antrenörleri Ahmet Kılıç’ı tebrik eden Refik Yılmaz, “Destek bizden, başarı sizden. Hem derslerinize hem de bu güzel spora en iyi şekilde devam edin. Sizler ilçemizin gururusunuz” dedi.

   Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Baki ve Antrenör Ahmet Kılıç’ta, hazırlıkları Ayşe Ziver Karataş Okulu Spor Salonunda yaptıklarını belirterek, hedeflerinin tecrübe kazandırdıkları sporcularla gelecekte Türkiye Şampiyonasındaki madalyalara sahip olmak olduğunu söylediler. Erkeklerde ikincilik, bayanlarda da üçüncülük kupası sahibi olan Gemlik Belediye Spor Judo alt yapı takımı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

   Gemlik Belediye Spor Judo Takımında Süper Minik Erkeklerde 22 Kiloda İsmail Talha Çelik ve 30 Kiloda Muharrem Caner Çetin şampiyon oldular. Süper Minik bayanlarda da 40 kiloda Yağmur Yaz birinci olurken, 24 kiloda da Berfin Nur Karataş ikinci oldu. Şampiyonada İbrahim Yıldırım, Berşan Yüksel Cerrah, Emre Çoban, Ahmet Enes Sağlam, Arda Savaş, Bilge Akpınaroğlu ve Yağız Selehattin Çelik’te üçüncü oldular. 4. Marmara Judo Şampiyonasına 18 kulüpten 300 sporcu katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28