banner47

Kadir Koçdemir GTSO Ziyareti

Kadir Koçdemir Gemlik'te yoğun  bir program ile çıkarma yaptı ziyaretlerine önce EMEK (sendika)'sından başlayıp, DAĞDER Derneği ve iş dünyası ile devam etti.

Kadir Koçdemir GTSO Ziyareti
banner3

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Koçdemir, MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu ve ilçe yönetimiyle GTSO'yu ziyaret etti. Ziyarette MHP heyetini TSO başkan vekilleri Mehmet Yıldırım ve Nurettin Hocaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Anar ve Ergin Erenoğlu karşıladı. Mehmet Yıldırım, Kadir Koçdemir ile valilik döneminde Elazığ'da birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Piyasalarda ve ekonomide durgunluk var. Çek konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Çeki almakta sıkıntı yaşandığı gibi, nakit ödemede de sorunlar yaşanıyor. Bu da piyasada daha büyük sıkışmalara sebep oluyor" dedi.

Koçdemir ise, "Özal döneminde ihracata dayalı büyüme o dönem için doğruydu, ama tek başına götürmezdi, bugün de tıkandığını görüyoruz. Üçlü koalisyon döneminde alınan tedbirler belli bir dönemi kurtardı. Sonradan gelen hükümet de, o ekonomik politikaların meyvesini yedi. Bölücülük konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz. Almanya'da bölücü örgütün sadece yürüyüşüne katıldı diye bir milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı. Milletvekili ne onlar adına konuşmuş, ne de yürüyüş ve sonrasında açıklama yapmıştı. Milletvekilliğinden olmasının yanı sıra, 20 bin euro da ceza aldı. Bizde ise terüriste 'gerilla' diyebiliyorlar. Suriye'de sınırdan kontrolsüz giriş yapıldı" şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER