banner47

Dergimizin İlk Sayısı Çıktı

GemlikLife tarafından yayınlanan GemlikLife dergisinin ilk sayısı piyasaya çıktı. “En Yeni ve En Dolu İçerikli Gemlik Dergisi” sloganı ile hazırlanan GemlikLife, ayda 1 kez yayınlanacak ve ikinci sayısı da Kasım ayında çıkacak.

Dergimizin İlk Sayısı Çıktı
banner3

Tamamen Gemlik'i dikkate alarak hazırlanan derginin ilk sayısında bu yıl birincisi yapılacak olan Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali hazırlıkları, Karacaali Muhtarı Göksal Noca ile yapılmış sıra dışı bir söyleşi, birbirinden güzel köşe yazıları ve gündemle ilgili çeşitli konular yer alıyor. 

Derginin yazı işleri müdürü Oğuzhan Obuz; "Bizi severek takip eden ve okuyan halkımızın istekleri doğrultusunda yayın hayatımıza dergi olarak devam etme kararı aldık. Gemlik'in tarihi hakkında bilinmeyen birçok değerlere tarafsız bir şekilde özenle yer verdik. Dergimiz Gemlik'e hayırlı olsun.

İnternetten Dergiye

GemlikLife kurucusu, imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Feyzi Sarıkaya ise dergiyle ilgili yapmış olduğu açıklamada ; "GemlikLife, uzun bir bilgi birikiminin sonucunda tasarlanıp yayın hayatına başlamıştı bundan yıllar öncesinde. Ama vatani göreve gittiğimde askıda kalan bir proje olmuştu. Askerden geldikten uzunca bir süre sonra tekrar projeyi hayata döndürmeye karar vermiştim. Ağustos 2014 yılında tekrar yayın hayatına başlayan GemlikLife, kısa süre içerisinde Gemlik’te yankı uyandırmaya başlamıştı. Tarafsızlığını kurulduğu günden bugüne koruduğu için Gemlik halkı tarafından çok sevildi. Siyasete olan tarafsız bakışı bu derginin kurulmasındaki en büyük pay sahibiydi. Çünkü Gemlik halkı istedi bu derginin kurulmasını.

Ziyaretçi oranlarının oldukça yüksek olmasına aldanmadık hiçbir zaman, çünkü bazı insanlar hala interneti kullanmıyor veya kullanmak istemiyor. İnternet kullanmayan, kullanamayan okurumuza da ulaşmak istedik bu vesile ile. Bizden mahrum kalmamalarını istedik. Gemlik’e farklı bir bakış açısı kazandırmak istiyoruz. Genç, dinamik ve aktif bir kadroyla yayın hayatımıza başlıyoruz. Derginin okunmasını sağlamak istiyoruz, reklamlarla boyanmasını değil. Halkı haber yapmak istiyoruz, halk ile bütünleşmek, halkın sorunlarını kaleme almak istiyoruz. Farklı olmak için çıkıyoruz bu yola, fark yaratmak için yapıyoruz bu işi. Ve kendimize bu konuda çok güveniyoruz. Dürüst, tarafsız ve ahlaklı bir yayın hayatımızın olacağını çok iyi biliyoruz. Bu konuda Gemlik’e söz veriyoruz.  Öncelikle GemlikLife’ın dergi olmasında desteğini hep hissettiğimiz değerli Gemlik halkına, Gemlik’in idari amirlerine, sponsor destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan değerli Gemlik esnafına ve iş adamlarına, gecesini gündüzüne katan değerli editörlerimize, yazıları ile dergimizin oluşmasında emeği geçen tüm yazarlarımıza ve tabiî ki benim her zaman yanımda olan sabah akşam birlikte çalıştığım kardeşimden öte çok kıymetli yazı işleri müdürüm Sayın Oğuzhan Obuz’a en içten dileklerimle teşekkür ederim. Yeni dergin hayırlı olsun Gemlik." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan derginin ilk sayısı bugün Gemlik'in çeşitli bölgelerinde dağıtımına ücretsiz olarak başlanacak olup ilk sayısını almak isteyen okurların ise GemlikLife irtibat bürosundan alması gerekmektedir.

Dergiye abone olmak için tıklayın...

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28