banner47

Yardımsevenler Derneğinden GTSO Ziyareti

Gemlik Yardım Sevenler Derneği yöneticileri Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ettiler. Başkan Kemal Akıt ve yönetim kurulu üyelerinin misafiri olan Yardım sevenlerin ziyareti 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle daha anlamlı oldu.

Yardımsevenler Derneğinden GTSO Ziyareti
banner3

GTSO Başkanı Kemal Akıt, başkan yardımcısı Nurettin Hocaoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ergin Erenoğlu ve Fikret Mete'nin de bulunduğu ziyarette konuşan Akıt, derneklerin en kutsalı yardım sevenler derneğidir. Yardımı seven insanların bir araya geldiği derneklerin en önemlisidir. Sizlerin sorun ve sıkıntılarınızı yönetim kuruluna aktaracağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi. Akıt, ayrıca çoğunluğu kadın olan dernek yöneticilerinin işlerinden ve evlerinden fedakarlık göstererek bu anlamlı görevi yürüttüklerini belirterek her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Yardım sevenler derneği başkanı Yadigar Güner ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ülkü Özbek, Afifi Turhangil ve Özcan Vural'ında katıldığı ziyaret için GTSO yönetime teşekkür eden yardım sevenler derneği başkanı Güner; bundan önce ve bundan sonra da yanımızda olarak desteğinizi esirgemediniz için teşekkür ediyoruz, şimdiye kadar tüm toplantı ve kongrelerimizde salonunuzu açmanızın yanında diğer desteklerinizi sürdüreceğinizden şüphemiz yok dedi. Başkan Güner, yardım sevenlerin her türlü yokluğa el atan bir dernek olduğunun altını çizdiği konuşmasında, derneğin devamlılığı için sadece GTSO'nun değil Gemlik'teki tüm imkanı olan kurumları derneğe katkı sunmaya davet etti.

Ziyaretin son bölümünde konuşan GTSO başkanı Kemal Akıt, 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle şahsınızda tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum diyerek yöneticilere çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28