banner47

Milli Görüş Saadetin Tek İlacıdır

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı şubat ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirildi.

Milli Görüş Saadetin Tek İlacıdır
banner3

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı şubat ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirildi. İlçe Binasında gerçekleştirilen toplantıda, Birim başkanları ve gençlik kolları başkanı rapor sunumlarını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız’ın açılış konuşmasının ardından, İl Başkan Yardımcısı Sedat Özmen tarafından bir konuşma yapıldı.

Özmen, hep birlikte 13 yıldır Ak Parti iktidarının uyguladığı ekonomik ve terör politikaların sıkıntılarını yaşamaktayız. Medyaya baktığımızda her şey güllük gülistanlık görünüyor. Bütün sorunlarımızı dizilerde çözüyoruz. Dış politikada gelmiş olduğumuz nokta ortada. Irak konusunda uyardık, ABD askeri Türk askerimize çuval geçirdi intikamı dizilerde alındı. Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Esad’la görüştü bizlere Esadcısınız dediler. Suriye’de ki iç karışıklığı durdurmak için ABD ve AB’yi çağırdılar. Akdeniz kıyılarına vuran masum çocuk cesetleri, gelen mülteciler, içerideki terör olayları sonuç yine aynı. Dirilişi dizilerde aramaktalar.   

 Dile kolay, Türkiye, her sene 50-55 milyar lira gibi bir meblağı faizcilere ödüyor.13 yılda faize ödenen tutar 650 milyar lira! “IMF’ye borcu bitirdikten sonra, borç verecek düzeye geldik” deniyor sürekli. 10 senede, 23 milyar dolar IMF borcu ödendi. Vatandaşa karşı bunu, adeta Türkiye’nin hiç borcu yok ve hiç borç alınmıyor gibi sunmak, halkı kandırmak değil midir? Hazine, 3 aylık periyotlarla “borç ödemek üzere” borçlanma ihaleleri yapıyor. Bu ne demek biliyor musunuz? ”borç al – harca – borç ödemek için borçlan – faizi ödemek için yine borçlan”. Bu sarmalı kırmak için 13 senede ne yapıldı? Hiçbir şey.

Bütün bu sorunların çözümü, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin Faizsiz Ekonomi, İslam Birliği ve Adil Düzen formüllerinden geçmektedir. Bunu da gerçekleştirecek Saadet Partisi’dir.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28