banner47

2016 YGS Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gemlik Kaymakamı Cahit Işık başkanlığında Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Nüfus Müdürü Nazlı Değirmenci ve ÖSYM Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İlhan Turgut’un katılımıyla kaymakamlık makamında yapıldı.

2016 YGS Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner3

Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gemlik Kaymakamı Cahit Işık başkanlığında Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Nüfus Müdürü Nazlı Değirmenci ve ÖSYM Sınav Koordinatörü Prof. Dr. İlhan Turgut’un katılımıyla kaymakamlık makamında yapıldı.Nüfus Cüzdanını kaybeden adaylar için 13.03.2016 Pazar günü 07.00 ile 10.15 saatleri arasında İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacak olup, adaylar sınava giriş belgesi ve bir fotoğrafı ile ‘’T.C NÜFUS CÜZDANI’’ alabileceklerdir. Adayların sınava girecekleri sınav binalarını görebilmeleri için, binalar 12.03.2016 Cumartesi günü 09.00- 17.00 saatleri arasında açık tutulacaktır.

Sınav Saati Gürültü Yapmak Yasak

Toplantı sonrası yapılan açıklamada; "Sınav yapılacak binaların yakınında sınav süresi içerisinde (10.00-12.40) ; otomobillerin korna çalmaları, ambulans ve itfaiye araçlarının sirenlerinin çalışması, her türlü resmi ve özel törenler vesilesi ile dışarı yayın yapılması, düğün, asker uğurlama vs. konvoyları oluşturulması, bina hafriyat yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün yapılması yasaktır.Sınav yapılacak binaların bahçelerine gürültü olmaması açısından özel araçlar alınmayacaktır.Gemlik Belediyesi tarafından, sınava girecek adaylar için Çarşı Camiinden; Cumhuriyet İlkokulu, Ali Kütük Ortaokulu, Roda İmam Hatip Lisesi ve Çınar İlköğretim Okuluna otobüs kaldırılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Bizde GemlikLife olarak sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28