banner47

U 16 Ve U 13’ler Elit Ligleri Salladılar

Elit Lig Birinci Grupta Bursa Atıcılar 2 Sahasında Cihan Spora konuk olan Gemlik Belediye Spor U 16 takımı rakibini güzel bir oyunla 2-1 mağlup etmeyi başardı.

U 16 Ve U 13’ler Elit Ligleri Salladılar
banner3

Elit Lig Birinci Grupta Bursa Atıcılar 2 Sahasında Cihan Spora konuk olan Gemlik Belediye Spor U 16 takımı rakibini güzel bir oyunla 2-1 mağlup etmeyi başardı. Gol kaçırma yarışına giren Mavi Beyazlı gençler, Selim ve Samet’in golleriyle ikinci deplasman galibiyetini elde etti. Aynı gün oynanan Bursa Elit Lig A Grubu maçında U 13 Futbol takımı da İnegöl Gazi Paşa’ya geçit vermedi. 3-1

Gemlik Bursa Büyükşehir Belediyesi Suni Çim Saha Tesislerinde oynanan karşılaşmada Gemlik Temsilcisi Belediye Spor U 13 takımının gollerini Muhammed Ali, Serkan ve Hikmet kaydetti. Kulüp Başkanı Hulusi Gandar Teknik Direktör Haydar Yiğit ve antrenörlerle birlikte futbolcuların zaferini kutladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a destekleri adına bir kez daha teşekkür eden Hulusi Gandar, U 16’da Samet, Tansel ve Selim’in, U 13’te de yine bir çok futbolcularının profesyonel izleme komiteleri tarafından izlendiğini anlatarak, “Gemlik Belediye Spor Futbol ve 7 branşta iddiasını devam ettiriyor. Çocuklarımız, Gençlerimiz, Teknik ekibimiz ve tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28