banner47

ultrAslanGemlik'ten Öğretmenlere Kahvaltı

Gemlik'in en etkili ve en çok sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Galatasaraylı taraftar gurubu ultrAslanGemlik, 11 Eylül İlkokulu idareci ve öğretmenleriyle kahvaltı yaptı.

ultrAslanGemlik'ten Öğretmenlere Kahvaltı
banner3

Bu sabah saatlerinde 11 Eylül İlkokulu'nda yapılan organizasyonda Galatasaray taraftar gurubu ultrAslanGemlik, idareci ve öğretmenlerle kahvaltı yaptı. Geleceğimizi inşaa eden, temel taşlarını oluşturan değerli eğitimcilerle bir arada olmak onlara saygımızı ve sevgimizi göstermek adına, onların yanında olduğumuzu göstermek adına yaptığımız bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden ultrAslanGemlik temsilcisi Sezgin Mutlu, en yakın zamanda tüm eğitimcilerimizi ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.

Gemlik'in son zamanlarda artan şiddet olaylarından, madde bağımlılığından kaynaklanan suçların artışından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Mutlu, "Bu tür olumsuz haberlerden, eğitim, spor, kültür ve sanatla kurtuluruz. Bizim için öncelik eğitimdir. Eğitimli bireyler yetiştiren değerli öğretmenlerimize yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Sporun kardeşlik, arkadaşlık, dostluk ve barışı simgelediğini ve bu bağlamda Gemlik'te ellerinden geleni yaptığını ifade eden Mutlu, tüm Gemlik'in taşın altına ellerini koymaları gerektiğini ifade etti. "Herkesin mücadele etmesi lazım, bizler gibi mücadele eden tüm sivil toplum kuruluşlarına, eğitimcilere, kültür ve sanat icra eden tüm topluluklara destek olmaya davet ediyorum"dedi.

Gerçekleşen bu anlamlı organizasyondan ötürü teşekkürlerini bildiren 11 Eylül İlkokulu Müdürü Abdulillah Bilir ve Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Beydemir; " ultrAslanGemlik taraftar gurubuna verdikleri kahvaltıdan dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. Bu taraftar gurubu Gemlik'te bir taraftar gurubunun sadece maç izlemediğini, sadece maçlara organizasyon yapılmadığını tüm Gemlik'e ispatlamıştır. Bugün burada okulumuz öğretmenleri ile bir araya gelmiş ve çocuklarımız ve geleceğimiz hakkında hoş sohbet etme şansını elde ettik. Sporun da eğitim kadar ne denli önem arz ettiğini bir kez daha vurgulamış olduk. Bu etkinlikte emeği geçen herkse teşekkür ediyoruz." dediler.

Sosyal sorumluluk projelere ve sosyal etkinliklere dur durak demeden devam eden ultrAslanGemlik, şehitler haftası nedeniyle 18 Mart'da çarşı camiinde mevlid okutmuş çıkışta ise lokum dağıtmıştı. Cuma günü akşamı ise Gemlik Belediyesi iş birliği ile Çanakkale'ye gidecek. Burada şehitlerimizi anacak olan taraftar gurubu son yaşanan terör olaylarına da anlamlı bir pankartla tepki vermesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28