banner47

'Batman v Superman: Adaletin Şafağı' Gemlik'te

Sinemaseverlerin merakla beklediği "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" yarın Gemlik'te dünya sinemaları ile aynı anda izleyiciyle buluşacak.

'Batman v Superman: Adaletin Şafağı' Gemlik'te
banner3

Yönetmenliğini Zack Snyder'ın yaptığı ve Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons ile Holly Hunter'ın oynadığı "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" yarın Gemlik Venüs Sinemasında dünya sinemaları ile aynı anda izleyici ile buluşacak. Film Gemlik Venüs Sinemasında 3D ve Türkçe Dublaj olarak izlenebilecek. Seansları ise şu şekilde; 11:15-14:00-17:00-20:30

Yönetmen Snyder'ın Chris Terrio ve David S. Goyer'in yazdığı senaryodan filme aldığı yapım, Gemlik Venüs Sineması, Türkiye'deki sinema salonları ile birlikte tüm dünyada 3D, 2D ve bazı bölgelerde IMAX 3D olarak vizyona girecek.

Film Özeti

Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için hala umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham'da Metropolis'e gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasındaki mücadele amansız olur, ancak Lex Luthor'un yarattığı Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelince, Wonder Woman'ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler.

Fragman

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER