banner47

Gemlikli Hurdacılar Tek Merkezde Toplanacak

Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra Zabıta Müdürü Erol Bütün, ilçede görev yapan hurdacı esnafını ağırladı.

Gemlikli Hurdacılar Tek Merkezde Toplanacak
banner3

Kent Konseyi Meclis Salonunda yapılan toplantıya ilçede faaliyet gösteren 22 hurdacı esnafı katıldı. Hurdacıların sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli, talepler doğrultusunda, alt yapı ve üst yapısı tamamlanmış bir bölgede, gerekli raporları ve çalışma ruhsatlarını da alabilecekleri merkezi oluşturacaklarını söylediler.

Hurdacıların ilçe merkezinde dağınık biçimde faaliyet gösterdiklerini anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, ÇED raporu, tehlikeli atık raporu, çalışma ruhsatı ve bazı zabıta mevzuatlarına aykırı görüntünün önüne geçilmesi için planlama çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. Dağınık olan hurdacı esnafını tek merkezde toplamayı amaçladıklarını vurgulayan Ahmet Avcı, “Ortak hurdacılar bölgesi gibi sanayi bölgesi oluşturmak için, talepler doğrultusunda çalışmalara başladık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28