banner47

Okullar Hayat Bulacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Okullar Hayat Buluyor” projesi kapsamında tüm okul bahçeleri ve çehrelerinin güzelleşeceğini söyledi.

Okullar Hayat Bulacak
banner3

Çınar İlk ve Orta Okulu bahçe çevresinde kaldırım, tretuvar ve ağaçlandırma çalışmalarına başlandığını ifade eden Refik Yılmaz, okul yanında bulunan halı saha tesisleri ve çevresinin de çehre düzenleme çalışmaları kapsamında değerlendirileceğini söyledi.

   Fen İşleri Müdürü Fatih Köse ile birlikte çalışma yapılan bölgede incelemelerde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Okullarımız Hayat Bulacak” dedi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve çevresinde de kaldırım, yeşillendirme ve açık otopark çalışmalarının devam ettiğini bildiren Refik Yılmaz, Kültür Merkezi yanına da yeşil alan ve çocuk parkı yapacaklarını açıkladı. Çınar İlk ve Ortaokulunun bulunduğu bölgeden Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve çevresine kadar olan tüm bölgenin çehresinin değişeceğini ve daha da güzelleşeceğini vurgulayan Refik Yılmaz, çalışmaların tüm okullar ve çevrelerini de kapsayacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER