banner47

Saadet Partisi Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Değişti

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığında teşkilatı güçlendirme çalışmaları adına yapılan değişiklikler Gençlik Kolları ile devam etti.

Saadet Partisi Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Değişti
banner3

1 yıldır Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Cihangir Dinç, Başkanlık Divanı Mali İşler Başkanlığı görevine getirildi. Bunun üzerine Gençlik Kolları Başkanlığını ise Rıdvan Durmuş devraldı.

Dinç, biz ilçemizde 30 bin gençten sorumlu olduğumuzun bilincinde olduğumuz için çalışmalarımızı önce ahlak ve maneviyat ilkelerini dikkate alarak, büyük bir heyecan ve gururla yaptığımız Gençlik Kolları Başkanlığı görevimizi devrettik. Yönetim tarafından verilen yeni görevimizde Allah yardımcımız olsun.

Durmuş,  Cihangir Dinç Başkanımız görevi tarafımıza devretti. Cihangir Başkanımızdan yaptığı güzel çalışmalarından dolayı Allah razı olsun. Allah'ım bu görevi layıkıyla yapmamızı bizlere nasip etsin. Sokakta ki gençlerimizin durumunu gördükçe üzerimizde ne kadar ağır bir yükün olduğunun bilincindeyiz. Sözlerimi Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sözüyle tamamlamak istiyorum,  “Bir milletin asıl gücü topu tüfeği tankı değil, İnançlı ve imanlı gençliğidir.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28