banner47

Dereboyuna Trafik Işıkları Takıldı

Gemlik'in en yoğun trafik karışıklığının yaşandığı bölgelerden biri olan Dereboyu Taşköprü mevkiine trafik ışıkları takıldı.

Dereboyuna Trafik Işıkları Takıldı
banner3

Gemlik'te dereboyu olarak bilinen Irmak Sokak üzerinde bulunan Taşköprü mevkiinde ve Orhangazi Caddesinde trafik ışıkları bugün sabah saatlerinde çalışmaya başladı. 

Karayolları, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi tarafından yapılan protokol ile ilçeye trafik ışıkları koymaya başlandı . Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz yaptığı açıklama'da: "Halkımızın can güvenliği bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu nedenle Irmak Sokak  üzerinde bulunan Taşköprü mevkiinde ve Orhangazi Caddesinde trafik ışıkları takıldı" dedi. Her hangi bir can ve mal kaybına uğramamak ya da sebebiyet vermemek için hem yayaların hem de sürücülerin trafik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini söyleyen Başkan Yılmaz "bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Trafik ışıklarının konulduğu bölgelere mobese kameraları'da takıldı. Böylece ışık ihlali yapan sürücüler tespit edilerek cezai işlem uygulanacak.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28