banner47

Ak Teşkilatların Dostluk Turnuvası Başladı

AK Parti Bursa teşkilatlarının yoğun çalışma dönemlerinin yorgunluğunu biraz olsun hafifletmek, teşkilatlar arası kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen teşkilatlar arası futbol turnuvası kıran kırana mücadelelerle başladı.

Ak Teşkilatların Dostluk Turnuvası Başladı
banner3

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilatlar arası futbol turnuvası başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan ve il, ilçe teşkilatları, belediye başkanları ve gençlik kolları başkanlarından oluşan takımların mücadele edeceği  turnuva, AK Parti  İl Başkanlığı ve Gemlik ilçe başkanlığı takımları arasında oynanan maçla başladı. İl Başkanı Cemalettin Torun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, il başkanlığı takımında ter dökerken maçın ve turnuvanın başlama vuruşunu başkanlar yaptı.

KAZANAN DOSTLUK OLDU…

 İlk yarısı 1-0’lık skorla Gemlik ilçe başkanlığının üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısında il başkanlığı takımı maçı çevirerek, karşılaşmayı 4-1’lik skorla kazanmayı bildi. Maç sonunda Gemlik ilçe başkanı Zafer ışık ilk yarı teknik,tattik,ve kondisyon olarak iyiydik ilk yarıyı galip bitirdik ikinci yarıda kondüsyonumuz düşünce ard arda gelen gollerle mağlup olduk İlk günün diğer maçları Osmangazi – Karacabey, Nilüfer-Kestel ve Harmancık – Yıldırım teşkilatları arasında oynanırken dostluk havasında geçen maçlar zaman zaman kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Turnuvada bugün ise Orhaneli– Büyükorhan, Keles- Yenişehir, İznik –Orhangazi, Gürsu-Mudanya takımları  ter dökecek. Müsabakalar 6 Mayıs 2016 Cuma Günü oynanacak final ve üçüncülük maçları ile sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28