banner47

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Jet Çocuk Anaokulu’na Ziyaret

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Şube Müdürü Burhan İnan, Gemlik Koza Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Rahmi Şafak, Gemlik Özel Jet Çocuk Anaokulu’nu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Jet Çocuk Anaokulu’na Ziyaret
banner3

Gemlik’te faaliyet gösteren okullara ziyaretlerde bulunarak okulların mevcut durumlarını inceleyen, çalışmalar hakkında bilgi alan ve bu doğrultuda yönetici, öğretmen ve öğrencilerin istek ve temennilerini dinleyen Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bundan sonra da okul ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

Özel Jet Çocuk Anaokulu ziyaretinde öğrencilerle sohbet edip onlarla fotoğraf çektiren Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, okulun mevcut durumunu beğendiğini dile getirirken başarılarının devamını diledi. Duran, okul ziyaretlerine önem verdiklerini söylerken, ziyaretlerin denetim amaçlı olmadığının altını çizdi ve program elverdiğince bütün okulları ziyaret etmek arzusunda olduğunu kaydetti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Jet Çocuk Anaokulu müdürü Leyla Işık, “Çok verimli bir ziyaret oldu. Kendilerine teşrifleri için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28