banner47

Refik Yılmaz Muhtarların Sorunlarını Yerinde Dinledi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti.

Refik Yılmaz Muhtarların Sorunlarını Yerinde Dinledi
banner3

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu’nun da katıldığı ziyarette, mahalle sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Refik Yılmaz, alt yapıdan, üst yapıya, tesisleşmeden, park bahçelere, spor tesislerinden, önemli yatırımlara kadar birçok proje konusunda merak edilenleri yanıtladı.

BUSKİ Gemlik Şube Müdürü Hasan Türe’nin de yer aldığı ve samimi sohbet havasında geçen ziyarette, sahil bölgelerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan alt yapı çalışmalarını açıklayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’te tamamlanan alt yapı çalışmalarının Köy Statüsüne dönüşen yeni mahallelerdeki gidişatı konusunda da bilgiler verdi. Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Muhtarların sorunları hakkında notlar alan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik ile birlikte tüm mahallelerin marka değerini artıracak çalışmalara imza attıklarını anımsattı. 5 yılda birçok sorunu kökten çözdüklerini hatırlatan Refik Yılmaz, önümüzdeki süreçte de birden fazla bölgede çalışmalar yaparak, eski köylerin sorunlarını da minimuma indireceklerini kaydetti.

Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrasında Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli, Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesinin bulunduğu CİUS AVM önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER