banner47

Gemlikli Beşiktaşlılar Turnuvayı Alkışlarla Tamamladı

Gemlik Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu Süleyman Seba futbol turnuvasının final maçı 28 mart pazartesi günü saat 19:03’de Gemlik Suni Çim sahasında oynandı.

Gemlikli Beşiktaşlılar Turnuvayı Alkışlarla Tamamladı
banner3

Gemlik Belediye Başkanı REFİK Yılmaz’ın başlama vuruşu yaptığı final maçına ilgi büyüktü. Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl ,Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner Ay ile Gemlik Bursaspor Dernek Başkanı Ferhat Orhan , Gemlik Galatasaraylılar Derneği İkinci Başkanı Ümit Yüksel ,ultrAslanGemlik temsilcisi Sezgin Mutlu’da izleyenler arasındaydı.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlayan final maçını kırmızı takım siyah takımı 5-3 yenerek kupanın sahibi oldu. Kırmızı takımın gollerini Doğucan Tekin ,Aytekin Ölçer,Timur Kostak,Barış Akkan ( 2) atarken siyah takımın golleri Ferdi Akbalık ,Nuri Sert,Murat Yavuz’dan geldi. Turnuvanın en çok gol atan ismi 6 gol ile Nuri Sert olurken turnuvanın en az gol yiyen kalecisi Ömer Özer oldu.Turnuvanın hakemi Uğur Akbalık'a göstermiş olduğu performanstan dolayı plaket verildi . Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takımın omuz omuza girip maçın hakeminin üçlü çektirmesi ile coşması taraftarlardan büyük alkış aldı. Turnuvanın çok güzel geçtiğini söyleyen Gemlik Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Ali Osman Alınca ''Kulubümüze , belediyemize ve bütün sporcu arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Amacımız gençlerimizi Beşiktaş çatısı altında spora teşvik etmek ve başardığımıza inanıyorum. Gelen herkesten Allah razı olsun. Sadece Beşiktaşlılar değil.Diğer takım taraftar derneklerinden de gelenler oldu. Onlara da sonsuz teşekkür ediyorum. Biz Gemlik’te her zaman bu kardeşliği yaşatacağız diyerek'' duygularını ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28