banner47

Gemlik Yardım Sevenler Derneği’nden Anlamlı Kermes

Geçtiğimiz günlerde yenilenen Gemlik Yardım Sevenler Derneği çalışmalarına hızlı başlangıç yaptı.

Gemlik Yardım Sevenler Derneği’nden Anlamlı Kermes
banner3

Nermin Güner başkanlığındaki yeni yönetim, Üniversite Öğrencilerine Burs kapsamında bir gıda kermesi düzenledi. Kermesin açılışını Belediye Başkanı Refik Yılmaz yaptı. Orhangazi Kaymakamı Gemlik Kaymakam Vekili Yalçın Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Özsabuncu’nun da katıldığı kermes, ilçe halkından da büyük ilgi gördü.

CİUS AVM önündeki kermeste, vatandaşlara pasta, börek servisi yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Meclis üyesi Osman Doğan’a da kendi elleriyle tatlı ikram etti. Nermin Güner başkanlığındaki yönetime bir kez daha başarı dilekleri ileten Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hayır amaçlı kermeslerin kültürümüzün bir rengi ve anlamlı bir etkinliği olduğuna dikkat çekerek, bu tür organizasyonlarda hem yörenin damak zevkini bir arada tatma, hem de hayırlı bir çalışmaya destek olma duygusunun aynı anda yaşandığını söyledi.

43 Üniversite öğrencisine burs verdiklerini vurgulayan dernek Başkanı Nermin Güner’de, bu tür etkinliklerle hem burs miktarını artırmak, hem de burs alan öğrenci sayısını yükseltmeyi amaçladıklarını kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER