banner47

Atatepe’de Zabıta Zirvesi

Bursa Büyükşehir Belediye Sınırları içinde bulunan Belediyelerin Zabıta Müdürleri Gemlik’te bir araya geldi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Zabıta Müdürleri Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Atatepe’de Zabıta Zirvesi
banner3

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Gemlik Belediyesi zabıta Müdürü Erol Bütün, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mahmut Turna’nın yanı sıra 15 ilçenin Zabıta Müdür ve Amirlerinin de yer aldığı toplantıda rutin zabıta görevleriyle birlikte yeni iş yeri açma ve çalışma ruhsatı verilmesi ile ilgili mevzuat değişiklikleri masaya yatırıldı.

Zabıta Müdürlerini Gemlik’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, görevlerinde başarı dileklerini yineledi. Yaklaşık üç saat süren yemekli zirvede, Zabıta teşkilatı çalışanlarının yıpranma payı verilme konusu, Zabıta Memurlarının emeklilik durumunda 3600 ek göstergeye yükseltilerek emekli edilmesi ile ilgili yasa tasarısı,  mobil istasyonlar ve sabit karakollar oluşturulması ile ilgili projeler de ele alındı.

Zabıta Müdürlükleri yetkililerinin her ay bir ilçede toplanarak, çalışmalar hakkında istişare çalışmalarını periyodik olarak devam ettirecekleri bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER