banner47

Hayvanseverler’den Sahillere Çıkarma

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi Hayvan Hakları Meclisi’nin birlikte organize ettiği etkinlikte, çok sayıda hayvan sever vatandaş Kurşunlu, Kumsaz ve Gemsaz Sahillerinde sokaktaki dostlarımız hayvanlara yem ve yiyecek dağıttı.

Hayvanseverler’den Sahillere Çıkarma
banner3

Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcisi Hülya Özarslanoğlu, Kimsesiz Hayvanları Koruma Derneği Gemlik Temsilcisi RüyaParsak’ın da yer aldığı besleme etkinliğinde sokak hayvanları unutulmadı.

Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin desteklediği organizasyonda, Belediye’nin bıraktığı kuş, kedi ve köpek evlerinin önüne yiyecek ve su bırakıldı. Ayrıca belirlenen birçok merkezde ve sahil bölgeleriyle kırsal kesimde de sokak hayvanlarına yem ve mamalar bırakıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre’ye teşekkür eden Hayvan Hakları Federasyonu Temsilcisi Hülya Özarslanoğlu ve Kimsesiz Hayvanları Koruma Derneği Temsilcisi Rüya Parsak, uygulamanın devam edeceğini belirterek, önümüzdeki günlerde de Kumla, Karacaali ve Narlı mahalleleri sahillerinde bu çalışmayı yürüteceklerini ifade etti. Gemlik Kent konseyi Hayvan Hakları Koruma Meclisi çalışmalarının da devam ettiğini bildiren Hülya Özarslanoğlu, bu konuda da önemli bir aşama kaydettiklerini müjdeledi.

Gemlik Belediyesi’nin Hayvan Haklarına yönelik birçok önemli proje ve çalışmaya imza atarken, her zaman kendilerine destek olduğunu vurgulayan Federasyon Temsilcileri, Kent Konseyi ile birlikte bu çalışmaları sürdürecek olmanın heyecanını yaşadıklarını sözlerine eklediler.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER