banner47

Yardım Sevenler Derneğine Taze Kan

Gemlik Yardım Sevenler Derneği Olağan Genel Kurulunda yönetim tazelendi.

Yardım Sevenler Derneğine Taze Kan
banner3

Ülker Özbek başkanlığındaki yönetim görevi Nermin Güner Başkanlığındaki yeni oluşuma bıraktı. İlçede uzun yıllardır başarıyla hizmet veren Yardım Sevenler Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, kongre sonrasında ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a yaptılar. Derneğin ilk erkek yönetim kurulu üyesi olan Özcan Vural’ın yanı sıra, Ülker Özbek, Işın Özbal, Sevgi Meral, Ayşe Onur, Nimet Karakaş, Berrin Arslan ve Nilüfer Tekin’in de katıldığı ziyarette konuklarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Gemlik Yardım Sevenler Derneğinde hizmet çıtasını yükseltmek istediklerini bildiren Yeni Başkan Nermin Güner, 50’ye yakın üniversite öğrencisine burs verdiklerini hatırlatarak, destek olunması halinde bu rakamı ve burs miktarını yukarılara taşımayı istediklerini kaydetti. Kültürel ve Sosyal etkinliklerde de farklı çalışmalar yapacaklarını açıklayan Nermin Güner, Gemlik Belediyesi ile süren olumlu diyalogların devam edeceğini söyledi.

Sosyal ve Kültürel Projelerde ayrım yapmadan tüm sivil toplum örgütleriyle birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını anımsatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Kültürel gezi etkinlikleri konusunda Yardım Sevenler Derneğine araç konusunda destek olma sözü verdi. Diğer kültürel projelerde de saygı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Refik Yılmaz, bu anlamlı ziyaret için de ayrıca dernek üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER